Перейти до вмісту

Шашлык свиной

Ошеек свиной – 1 кг.

Лук репчатый - 1 шт.

Специи – соль, перец

Вода минеральная – 200 грм.

Шпажки – 3 шт.

 

  1. Режем мясо большими кусочками
  2. Чистим режем лук кольцами
  3. К мясу добавляем лук, специи и минеральную воду.
  4. Все хорошо перемешиваем и оставляем на 30 минут.
  5. Разогреваем Турбогриль
  6. Одеваем мясо и лук на шпажки чередуя мясо лук и выкладываем в Турбогриль

7. Жарим 15 минут, переворачиваем Турбогриль и еще 15 минут жарим.



З альбому

Рецепты в сковороле гриль

  • 3 зображення
  • 0 коментарів
  • 0 image comments

Інформація про фотографію

Знято з SONY NEX-6

  • 0 мм
  • 1/60
  • f f/1.0
  • ISO 160
Проглянути всю EXIF-інформацію фото

Recommended Comments

Немає коментарів для відображення

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз
×