Перейти до вмісту

Recommended Posts

Так в том то и дело, что в холодильнике места нет, а в морозилке пока освободилось.

С тмином сама первый раз на пробу сделала, на 3-х литровую банку 1 ч.л. без верха тмина, сахар по вкусу (у меня 7 ст.л.) и лимонки 0,5 ч.л.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
В 16.04.2018 в 10:35, Olima сказав:

Так в том то и дело, что в холодильнике места нет, а в морозилке пока освободилось.

С тмином сама первый раз на пробу сделала, на 3-х литровую банку 1 ч.л. без верха тмина, сахар по вкусу (у меня 7 ст.л.) и лимонки 0,5 ч.л.

Як я вчасно згадала, що хотіла спробувати сік з кмином.

Закрила пару баночок на пробу і я.

20230327_221415.thumb.jpg.d1b727f60670bfa05c58c537f0e43d50.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 години тому, Алцьона сказав:

Як я вчасно згадала, що хотіла спробувати сік з кмином.

 

Алла, дякую що сама згадала і нам нагадала. Треба і мені з тмином зробити. Я ще не починала в цьому році закривати сік. Якщо завтра чоловік привезе, то апельсини у мене приготовані. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Олю, а ти пробувала на смак той кминовий? Як воно??

Я вже на фінішній прямій із соком. Чекаю, поки закипить на останні дві банки.

Ще закрила із дюшесками, барбарисками. Дюшесовий теж вперше закриваю, але має бути смачно)

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×