Перейти до вмісту
ІринаТ

Заправка овочева для супу консервована (без оцту)

Recommended Posts

Ингредиенты: Морква - 1,5кг
Цибуля середня - 1 шт.
Капуста - 0,5кг
Помідори - 0,5кг
Духмяний перець
Чорний перець горошком
Лавровий лист
Сіль

post-1148-0-91389600-1440517273_thumb.jpg

Спосіб приготування

 

Моркву і капусту потерти на терці з отворами середнього розміру, припустити на невеликій кількості олії.

Порізати невеликими кусочками помідори, цибулю порізати дрібно. Додати до моркви з капустою, посолити як овочі при тушкуванні.

Закрити кришкою і тушити  20 хв.

Через 15 хв додати приправи.  

Розкласти по банках (зручно в півлітрові) і стерилізувати 15 хв. 

Закрити кришками, перевернути догори дном, вкутати  поки не охолонуть.

 

Примітки

 

З цієї порції виходить 5-6 півлітрових банок.

Дуже зручно використовувати взимку для приготування супу, особливо, коли в хаті малі діти і хочеться зекономити час на готування.

Мені подобається те, що заправка не містить оцту. Незважаючи на те, добре зберігається (перевірено - стояла в погребі до весни).

 

Рецепт  взятий за адресою:

 

http://foto-recepti.ru/konservirovanie/konservirovanie-ovowej/175-zapravka-dlja-supov-konservirovannaja.html

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Цікавенько :girl-yes:  Треба спробувати. Це, я так розумію, для овочевого супчика?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ирочка, вопрос у меня, а капуста на эту з аправку берется поздняя? Или можно и раннюю? Рецепт понравился! Спасибо, что поделились!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Вибачте, що не відповіла відразу - не мала інтернету. Капуста підходить будь-яка.

Заправку використовую наступним чином: можна відварити фасольку, картопельку, додати заправку -  готова перша страва. Або якесь м"ясо, фрикадельки - додаємо баночку заправки, і не треба витрачати час на підготовку овочів. Дуже виручає, коли часу обмаль.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

То ли у меня руки чешутся- хочу уже консервировать:-) прошлась по рецептам- и хочется всего мне!!

Ир,а капусту на терку? Правильно?не шинковать?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А не в погребе будет храниться?

У меня только условия комнатной кладовки для хранения(((

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×