Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Мед - 150г

Сметана - 200г

Борошно - 300г

Цукор - 250г

Яйця - 2 шт.

Олія - 2 ст. л.

Сода - 1 ч. л.

Кориця - 1 ч. л.

Гвоздика - 1 ч. л.

 

med_gallery_1176_574_117003.jpg

 

Спосіб приготування

 

Цукор,яйця,мед і сметану розтерти до утворення піни,вимішати з олією,корицею і гвоздикою. Поступово всипати просіяне борошно з содою і розтирати суміш до густоти сметани. Влити у змащену жиром і притрушену борошном форму, посипати грубо посіченими горіхами і пекти спочатку в теплій (150°C), а як тісто підійде-в гарячій (190-200°C) духовці.Виймати з форми холодним.

 

Примітки

 

Хочу запропонувати вам ще один рецепт медовика Дарії Цвек. Готується він дійсно швидко.

З цього тіста я  ще пекла вафлі і кексики.

 

gallery_1176_574_404481.jpg

 

gallery_1176_574_414866.jpg

 
Смачного!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксанка,не сомневаюсь, что вкусно. Спасибо, что принесла. Форма у тебя красивучая!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Анжел,вкусно.И вкуснее мне почему-то вафельками. А формы покупала не очень давно (года еще нет).Тогда было дорого,а теперь еще дороже,но я довольна,что их купила.В них все красиво пропекаеться.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую за рецепт  медівника. Дійсно,  смачно і швидко!  :flowerss:  :flowerss:  :flowerss:

post-364-0-21107100-1463899133_thumb.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Таня, пекла в духовке, взяла кольцо для бисквита, температура та же, что в рецепте, до сухой палочки

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ірочка,на здоров'я!   Це тобі дякую,що скористалась рецептом.   Гарненький в розрізі! :good2:  :girl-yes:

 

 

Дійсно,  смачно і швидко! 

 Мені теж подобається,що швидко .

Змінено користувачем Уляна-ляна

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Уляна-ляна, Собираюсь сделать кексики, возникли вопросы:

1. Сколько их получается из этой порции?

2. Формочки заполнять на половину или  две трети?

3. Изюм добавить можно?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

damilaj,Люда,можливо вже не актуально,але тільки щойно зайшла на форум.

 

 

1. Сколько их получается из этой порции?

З цієї норми я спекла кекс у формі діаметром 24см і висотою 10см  ( і ще  на пробу зробила одну закладку в вафельниці і  одну в кексниці на 8 маленьких штучок.).Якщо малі кексики,то їх має бути чималенько,але точно не можу сказати.

 

 

2. Формочки заполнять на половину или  две трети?

Наливала  2/3

 

 

3. Изюм добавить можно?

Я додавала заморожені вишні ,смородину  і родзинки теж. Смачно з усіма наповнювачами.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Напекла, все чудесно, только на мой вкус корицы многовато, гвоздику не клала вообще.

 

gallery_192_829_1006991.jpg

 

gallery_192_829_1278764.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Симпатюльки какие!

Это через капучинные трафареты?)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Напекла, все чудесно, только на мой вкус корицы многовато, гвоздику не клала вообще.

Які гарнесенькі !!! :n6:З сердечками :girl_love: Краса !!!

   Мій чоловік  кориці не любить,то я дуже часто  ділю тісто на дві частини і в одну даю коричку,а в іншу-ні.

Люда,пекла в духовці,чи кексниці?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Уляна-ляна,Пекла в духовке, около 30 мин, духовка старая подозреваю, что плохо держит температуру. Верх при остывании задубел, а сегодня стал мягче.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я приготовила сегодня в вафельнице. Забыла добавить сахар:-)

Какие же вафельки вкусные,и я съела одну,жую и думаю- а они и не такие уж сладкие,не приторные...потом вспоминаю,что сахара то вообще не добавила...

Так что теперь и не буду добавлять,меда достаточно.Но это мне. Дочке было не сладко.а как вкусно со сметаной!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×