Перейти к содержимому

Суп из чечевицы а ля минестроне

Просмотров: 3105
Лайков: 10
Опубликовано: 07.11.2016
Картопляні троянди

Просмотров: 3334
Лайков: 21
Опубликовано: 30.01.2016
Капкейки шоколадные Maida Hea...

Просмотров: 5024
Лайков: 19
Опубликовано: 23.09.2015
Хлеб"Каролина" с рисо...

Просмотров: 2218
Лайков: 2
Опубликовано: 14.04.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Хліб "Фантазія" для Анжели

хліб фантазія для анжели

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 11

#1 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 18:24

Ингредиенты:
Опара
150 закваски пшеничної (2 рази перед тим покормленої)
100 борошна пшеничного
30 г води
Тісто
Вся опара
150 г пюре рисового (рис відварений і блендером збитий)
150 г сироватки
350 пшеничного борошна
50 кукурудзяного борошна
1ч.л. меду(з гіркою)
1ч. л солі з (з гіркою)
1 чл олії кукурудзяної.


gallery_4_538_6334.jpg

 

  Спосіб приготування

 

  Із попередньо два рази підгодованої закваски ,ввечері відміряю потрібну кількість і в ХП замішую опару з водою і борошном. 

Зранку добавляю всі інші інгредієнти ,крім солі і олії і замішую тісто.Через 5 хв від початку  замісу ,добавляю сіль й олію,і ще 5 хв.йде заміс. Тісто мяке,приємне,викладаю в змащену миску і на бродіння.Цей процес зайняв 3 год. через 60 і 120 хв. від початку виброджування тісто розтягнула і склала. Потім через 3 години сформувала колобок і в миску з лляною тканиною на виростання. Через 120 хв. все було готове до посадки в духовку,яку перед тим розігріла до 240 .При посадці хліба,зразу збавила до 200 і пекла 10 хв.під кришкою,а потім Т знизила до 160 і включила конвекцію,допікала ще 25 хв.

 

PB111519.JPG

 

Примітка Ще раніше на російському форумі я побачила Анжелині хліби і була вражена.Було приємно,що вона зУкраїни.Так ми й познайомились.ЇЇ як і п.Наталю,я доймала своїми надокучливими питаннями про процес хлібопечення.Ще тоді у мене не було нормальної духовки і всі мої спроби терпіли фіаско.Тепер ситуація трохи ліпша і я можу наблизитись до процесу  створення справжнього хліба..Хай з помилками,недотриманням інструкцій,режимів чи температур.Але це мій шлях,який я поступово прокладаю,на який мене надихнули фантазійні Анжелині хліби.Я звичайно,ще новачок ,але маю надію,хоч трохи наближусь до своїх вчителів.Їх .як і хліба багато не буває.Кожен накладає відбиток на  творчий шлях.Я вдячна ,що мене слухали і підказували.Сподіваюсь,що  поради не пройшли мимо.Дякую,Анжел.

 

 

 

 

Я тут новичок на форумі,і часу йому багато не приділяю.Але мені хочеться ,щоб він розростався і тут можна було б знайти різні рецепти ,поради і просто відвести душу.Хочеться  залишити свій скромний слід,може комусь стане цікаво й мій рецепт.

Смачного!



#2 lissaKi

lissaKi

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    3 296
  • 1 586 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Анжелика

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 18:51

Какая красота! :vkusno 1:



#3 ang-kay

ang-kay

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    7 697
  • 3 567 сообщений
  • Город:Луганская обл.
  • Настоящее имя:Анжела

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 19:41

Марьяночка, спасибо огромное за посвящение!. Очень приятно и неожиданно. Даже в  названии использовала мое любимое слово в хлебе "фантазия" и в этих традициях хлеб придумала. Хлебушек отличный получился. Дерзай и вперед! Все у тебя получится, если есть желание, а оно у тебя есть. И ручки оттуда откуда надо растут. Спасибо тебе еще раз.


  • fronya40 и Мері это нравится

#4 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 262
  • 7 832 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 20:19

Марьянчик, очень красивый хлебушек у тебя получился! И мякиш  красивенный! Умничка! :n6:

 

150 г пюре рисового

Марьянчик, а подскажи на счет  рисового пюре. Это  просто отваренный до готовности рис или ещё и пюрирован?


  • fronya40 и Мері это нравится

#5 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 262
  • 7 832 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 20:21

Хліб "Фантазія" для Анжели
Анжелік, щиро вітаю! :flowerss:
  • ang-kay и Мері это нравится

#6 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 22:03

Какая красота! :vkusno 1:

Дякую.



#7 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 22:04

Марьяночка, спасибо огромное за посвящение!. Очень приятно и неожиданно. Даже в  названии использовала мое любимое слово в хлебе "фантазия" и в этих традициях хлеб придумала. Хлебушек отличный получился. Дерзай и вперед! Все у тебя получится, если есть желание, а оно у тебя есть. И ручки оттуда откуда надо растут. Спасибо тебе еще раз.

Я ж знала,як назвати,щоб ти зразу зрозуміла)))Дякую.


  • ang-kay это нравится

#8 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 11 Ноябрь 2015 - 22:05

Марьянчик, очень красивый хлебушек у тебя получился! И мякиш  красивенный! Умничка! :n6:

 

150 г пюре рисового

Марьянчик, а подскажи на счет  рисового пюре. Это  просто отваренный до готовности рис или ещё и пюрирован?

Дякую щиро.Добавила яке пюре.Відварювала рис а потім пюрировала блендером,майже без рідини.


  • Natali06 это нравится

#9 Twist

Twist

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    3 383
  • 2 017 сообщений
  • Город:Запорожье
  • Настоящее имя:Марина

Отправлено 12 Ноябрь 2015 - 07:39

Марьяна, очень красивый хлебушек! :10: И разрезы, и мякиш - класс! :n6:


  • Мері это нравится

#10 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    14 266
  • 7 655 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 15 Ноябрь 2015 - 09:21

Мері,красивый хлебушек!! Я тоже впервые хлеб в духовке пекла по девочкиным наставлениям!!
А даже браться сначала не хотела,теперь хлебопечка простаивает, после духовочных это уже не то!
  • Мері это нравится

#11 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 15 Ноябрь 2015 - 13:47

Марьяна, очень красивый хлебушек! :10: И разрезы, и мякиш - класс! :n6:

Дякую.Ваша похвала,дорого вартує :vkusno 1:



#12 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 011
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 15 Ноябрь 2015 - 13:50

Мері,красивый хлебушек!! Я тоже впервые хлеб в духовке пекла по девочкиным наставлениям!!
А даже браться сначала не хотела,теперь хлебопечка простаивает, после духовочных это уже не то!

Спасибі.Так з духовки хліб кращий і процес таємничо-святковий.А ХП не простоює,а допомагає місити.Без неї я б на духовку не сильно наважилась :biggrin: Я памятаю ті часи коли в 13-14 років місила руками на сімю з 7 чоловік і пекли раз в тиждень в печі.ОМГ :mocking:


  • Natali06 и fronya40 это нравится



Темы с аналогичным тегами хліб, фантазія, для, анжели

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.