Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

@Olima,  Расскажешь,как тебе эта штукенция. :flowerss: На форуме девочка так ее хотела, а когда видео посмотрела - сказала, что быстрее руками.

Ну и поздравляю с новенькой девайсиной! Пусть только радует и облегчает жизнь!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А мене дівчата так роздразнили голубцями серед тижня, що я ледве дочекалася вихідних - відірвалася на фаршированому перці (голубці в мене в сім'ї не їдять, а собі одній готувати якось не звикла). Перший раз тушкувала в мульті-скороварці, мені сподобалося, 20 хв. без часу на нагрів (ще десь хв. 15-20) повна каструля, перець добре протушився, пройшов соусом. Отож я з охотки наїлася, як каже моя мама "як павук".

Скажіть, будь ласка, яким томатним соусом ви користуєтесь? Я все життя в сезон закриваю просто перемелені помідори для томатних соусів і зажарок. І от цього року разтратилася якось раніше, ніж почався повноцінний сезон помідор. Для перцю купила Чумак томатну пасту, так от, якась вона мені "общепєпітом" віддає, чи, може, я просто не звикла,чи, може, просто, багато поклала?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мне тоже паста это как в столовке....

Я и счс беру помидоры- перебиваю блендером.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочка, @Магда, для зажарок і різних соусів я роблю домашню томатну пасту. А ось сестрі подобаються перемелені помідори, як у тебе)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Натал, а пасту ты делаешь ка-то по-особенному (рецепт) или просто выпариваешь до состояния пасты?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ага, выпариваю. Но сначала кипячу сок, отстаиваю, сливаю отстоянную водичку, затем выпариваю. В зависимости от самых помидор, бывает очень густой и насыщенно красный. А бывает как то не очень ((( Но все равно, томатная паста всегда своя))) без загустителей и всяких Ешек))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Спасибо, а то для меня сок занимает слишком много места

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Валюш, да не за что!)) Будут помидоры , покажу все и распишу. Ведь иногда и такие рецепты нужны?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Валюш, да не за что!)) Будут помидоры , покажу все и распишу. Ведь иногда и такие рецепты нужны?

Спасибо, конечно нужны и гораздо чаще , чем с анчоусами (например)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А мне один раз некогда было выпаривать томаты, так я добавила в соус крахмал для густоты. Нормально так получилось. Единственное, пропорции были на глаз и я их нигде не записала.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Natali06, Наташенька! Ещё как нужны.

Я вот прочитала и прозрела:) не догадывалась я отстоять сок и слить жидкость.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Olima,я когда варю кетчуп- то ложка на 5 л.

 

Только в пасту смысл?

Надо ж выпарить, чтобы концентрация была, а не густота.мне так кажется.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Та я тоже раньше выпаривала до " посинения"))) , а потом мама сказала , чтобы я давала отстояться. Но паста даже и на цвет красивее, если лишнюю жидкость убирать.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Вчера приготовила вкусную рыбку - маринованную скумбрию. Готовиться буквально 10 минут. Скоро будет рецепт.;-) Рекомендую!

 

Ждемс!!! Осталось скумбрию найти вкусную и по приличной цене

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Валюша, у меня всегда 3-5 штук лежит в морозилке, в акции покупаю.)

Мне она всегда вкусная и в любом виде. Самая благодарная рыба в приготовлении.

Придет Ланочка и мне поможет.)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

И у меня в морозилке лежит!!!

Жду рецепт!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

med_gallery_10_88_348698.jpg   Скумбрия маринованная горячим способом  

                           

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У нас сегодня ужин в японском стиле. Накрутила роллы из того что было.

Все наелись и палочками наигрались.)

post-18-0-47021400-1538324432_thumb.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
@Elenka, какой красивый и вкусный ужин!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Всем привет! :m0574:

Что-то совсем мы эту тему забросили. :( Рассказывайте, кто что готовит, а то у меня кризис жанра случился в очередной раз: не знаю, чем домашних кормить. :neznau:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
3 часа назад, УкраИнка сказал:

Рассказывайте, кто что готовит

У нас сьогодні піца з куркою, кальмарами, шампіньонами, болгарським перцем та оливками. Була... :biggrin:  

Ми сьогодні бігали марафон в "Пробігу під каштанами", прийшли додому я нашвидкоруч зробила піцу, і ми в темпі марафону з'їли її :vkusno1: На фото видно час - різниця в пів годни між цілою піцою щойно з духовки, і шматочками, що залишилися :) 

На десерт була полуниця і кава. 

IMG_20190526_162835.jpg

IMG_20190526_170516.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Натусічка, я прямо в захваті від вашого марафону!:animashki-myshy: і від піци також!:n6:

у мене, як і Іннусіка, криза жанру... 

ааааааа, я трохи забула))), у мене вчора була  турецька піцца! Але іі успішно з'іли " работники по найму"(((

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Магда-Наталочко! Дуже апетитна піца у тебе! 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×