Перейти к содержимому

Крем йогуртовый заварной

Просмотров: 4279
Лайков: 13
Опубликовано: 03.12.2016
Крем "Зефирный"

Просмотров: 7417
Лайков: 15
Опубликовано: 03.08.2016
Колбаса свино-говяжья 50 на 50.

Просмотров: 7169
Лайков: 2
Опубликовано: 12.09.2014
Кулич на желтках

Просмотров: 2704
Лайков: 2
Опубликовано: 21.04.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Млинці манно-вівсяні

манка млинці овсяные блины

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 14

#1 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 01 Февраль 2016 - 19:02

Ингредиенты:
манна крупа-100г
вівсяні пластівці-50г
кефір-500мл
цукор-50г
яйце-1шт
сода-1ч.л.
олія соняшникова-50мл


med_gallery_1176_574_8560.jpg                                                                                  

                                                                                       Приготування

 

Змішати манку з вівсяними пластівцями,залити кефіром і залишити на ніч у холодильнику.

Додати цукор з содою,яйце,олію і перемішати.

Смажити млинці.

 

                                                                                          Примітка

 

Рецепт взяла з журналу Рецепти господині" №4 2013року.

Декілька спроб спекти ці млинці на сковорідці і тефалівській млинниці були невдалі. Я додавала пшеничне борошно,а то млинчики були такі ніжні,що мені не вдавалося гарно їх перевернути.

А коли у мене з'явилася Оріошка,то вирішила  спекти ще в ній.  

І мені сподобалось!!!

Млинці хоч і товстіші,але  ціленькі,ніжні і смачні!!!

 Можна подавати із сметанкою,сиром,варенням.



#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 178
  • 7 809 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 03 Февраль 2016 - 19:17

Оксаночка, блинчики и правда очень красивые ,  такие идеальные, прелесть! :n6:   Да ещё на такой помощнице!

 

 

Декілька спроб спекти ці млинці на сковорідці і тефалівській млинниці були невдалі.

Оксаночка,  и что нам теперь делать? Хотеть блинницу? :girl_in_dreams: Или все таки  попробовать на сковороде? :77:


  • Уляна-ляна это нравится

#3 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 03 Февраль 2016 - 19:40

Наталь,їх можна і на сковорідці,та і рецепт в оригіналі для сковорідки ,та ще і ці млинці з начинкою сирною,та ще і зі сметанкою запечені. Але я виявилася не віртуозом в кулінарії і в перевертанні млинчиків..Та вони мені дуже подобались і я ніяк не могла заспокоїтись і змиритися з невдачами,а коли  отримала Оріон,відразу спекла їх. І  вирішила,що потрібно поділитися рецептом(адже у нас є власники Оріона)

Хотеть блинницу?

Ой,хотіти! Така файна штучка! Я її довго чекала! Знала,що нової не куплю,уже ж не випускають і з Китаю теж не випишу,тому лишилось тільки ОЛХ  чи щось подібне.Як тільки десь побачу,так її відразу і продадуть.А тут заглянула,а вона стоїть собі і красується за 140 грн .От так  мрія моя приїхала до мене зі Львова .

 Или все таки  попробовать на сковороде?

А на сковорідці я  ще раз і сама спробую (для чистоти експерименту),тільки буду меньшого діаметру наливати,щоб зручніше перевертати.

.


  • Natali06 это нравится

#4 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 178
  • 7 809 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 03 Февраль 2016 - 19:49

Ой,хотіти! Така файна штучка!

Оксаночка,   спасибо!  :flowerss:   Разве в такой компании , как наша, можно перестать чего то хотеть?! :m05011: Только попустит и  бац!  снова новая  хотелка вырастает! :mocking:


  • IRR и Уляна-ляна это нравится

#5 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 03 Февраль 2016 - 19:56

Так-таки-так! З ким поведешся,того й наберешся!

Ото ж у вас я всього набачилася і всьому вчуся.


  • Natali06 это нравится

#6 Elenka

Elenka

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 935
  • 1 671 сообщений

Отправлено 07 Февраль 2016 - 13:53

Уляна-ляна, Оксана

Какой замечательный рецепт! :10: Ориошка имеется и сковородкой попользуюсь, если не поленюсь. :biggrin:

Люблю ,,ночные" заготовки!


  • Уляна-ляна это нравится

#7 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 07 Февраль 2016 - 16:08

Дякую!

Люблю ,,ночные" заготовки!

Лєн,мені також зручно,коли на ніч щось заготую,а вранці швиденько приготував і на стіл.

#8 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    10 919
  • 6 252 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 09 Февраль 2016 - 00:06

Якраз вівсяні стоять без діла, доня відмовляється від вівсянки. Спробую нагодувати вівсянкою таким способом)


  • Уляна-ляна это нравится

#9 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 09 Февраль 2016 - 13:19

Аллочка, можна спробувати приготувати,можливо,малечі сподобається.Їх можна  подавати  з сиром , згущеним молоком,вареннячком, або вже з чим  дитя полюбляє. Я  завтра планую  вранці також приготувати своїм на сніданок.


  • Алцёна это нравится

#10 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 12 Февраль 2016 - 08:08

 Или все таки  попробовать на сковороде?

 

 

А на сковорідці я  ще раз і сама спробую (для чистоти експерименту),тільки буду меньшого діаметру наливати,щоб зручніше перевертати.

Пекла млинці на сковорідці.Все гарно спеклося.Для того,щоб зручніше було перевертати млинці я  пательню накривала кришкою ,щоб млинчики зверху "схопилися" .

Ось результат. Це  -жарені на сковорідці.

med_gallery_1176_574_231470.jpg

 

А ці -в Оріоні

med_gallery_1176_574_486717.jpg

 

Подавалися з гарбузовим варенням. 


Сообщение отредактировал Уляна-ляна: 12 Февраль 2016 - 22:54

  • Natali06, lissaKi и IRR это нравится

#11 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 178
  • 7 809 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 12 Февраль 2016 - 15:54

Оксаночка,  спасибки! :flowerss: 

Подавалися з гарбузовим варенням. 
 А шо за варенье? как готовить? :m0515:
  • Уляна-ляна это нравится

#12 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 12 Февраль 2016 - 23:03

Наташ,це якби-то і не варення,тому,що без термічної обробки.Гарбуз перекручується з лимоном , апельсином і цукром.Добре перемішується і зберігається в холодильнику.Потрібно,щоб постояв такий джем хоча б тиждень,тоді смак стає яскравішим і запашним.


  • IRR это нравится

#13 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    10 919
  • 6 252 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 22 Январь 2017 - 20:22

Замочила вівсянку з манкою на ніч. Завтра вранці буду куховарити. Як багато млинців з порції виходить, щоб знати, о котрій вставати, аби їх встигнути попекти? :mocking:

І ще питаннячко: я замочила не в кефірі, а в домашньому йогурті, він у мене густенький. То не страшно? чи варто додати тоді рідини (ще трохи йогурту)?



#14 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 506
  • 895 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 23 Январь 2017 - 20:11

Алла,мабуть,уже пізно? Не побачила запитання. Вибач!

 Хіба що на майбутнє кому знадобиться 

Як багато млинців з порції виходить,

В Оріошці 10-12шт,а на сковорідці більше,тому,що я роблю їх меьшичкими,щоб добре перевертались.

 

я замочила не в кефірі, а в домашньому йогурті, він у мене густенький. То не страшно?

Як на мене - ні,не страшно. Мені якщо тісто трішки густіше,то навіть краще.

 Алл,а які враження ? Доня куштувала?


  • Алцёна это нравится

#15 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    10 919
  • 6 252 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 24 Январь 2017 - 09:20

Признаюсь чесно, я половину тіста не встигла перепекти (через оті свої потягушки :f-0-146: ). Лишила на вечір в холодильнику, але ввечері поїхала до батьків) І от чекає мене те тісто й досі. Ввечері спробую його перепекти для експерименту))

Тісто по густоті схоже на те, що в панкейках, то я не лила, а ніби розмазувала по сковорідці.

І чомусь вони в мене погано відставали від сковорідки(( Рвались, жмакались( Я вже й змазувала олією...але все рівно( Ну буває от таке з млинцями в мене, пристають хоч плач, а наступного разу вже норм печуться...

Можливо, треба було робити меншими, як ото ті ж панкейки, оладки.. тоді перевернути легше. От ввечері й спробую))

Враження. Доня мовчки з"їла. Це вже досягнення))) Смак у них цікавий, не млинцевий, як звикли, а й описати не знаю...ситні вони)) На сніданок з якимсь варіннячком - саме те!!!





Темы с аналогичным тегами манка, млинці, овсяные, блины

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.