Перейти к содержанию
Аннетт

Свиняча печінка в томатно-соєвому соусі

Рекомендуемые сообщения

Ингредиенты: — 500 г свинячої печінки;
— 1 цибулина;
— 1 ст.л. картопляного крохмалю;
— ½ ч.л.карі;
— 1 ч.л. паприки;
— 1 ч.л. солі;
— 4 ст.л. рослинної олії;
— 2 зубчики часнику;
— 2 ст.л.томатної пасти;
— 5 ст.л. соєвого соусу;
— 2 ст.л. рідкого меду.

Приготування:

 

1. Свинячу печінку добре промийте під холодною водою, видаліть жовчні протоки і плівку. Наріжте тонкими скибочками.
2. Приготуйте маринад для печінки. До крохмалю додайте карі, паприку, сіль, часник, видавлений через прес. Потім додайте олію, перемішайте.
3. Покладіть у маринад шматочки печінки, перемішайте й залиште на 15 хвилин.
4. Наріжте цибулю півкільцями.
5. Приготуйте соус. До соєвого соусу додайте томатну пасту й рідкий мед, перемішайте.
6. Розігрійте сковороду, змажте олією, Сковороду з невеликою кількістю олії викладіть печінку й обсмажуйте 2 хвилини на середньому вогні, періодично помішуючи. Потім додайте цибулю, перемішайте й обсмажуйте ще 1-2 хвилини.
7. Влийте томатно-соєвий соус, додайте 50-100 мл окропу. Перемішайте і тушкуйте 5 хвилин на маленькому вогні.

Печінка вийде дуже соковитою.

 

Смачного!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×