Перейти до вмісту
SlavkO

Вівсяні оладки з печерицями та копченим курячим стегенцем

Recommended Posts

 

Ингредиенты:

Отож, до страви. Знадобляться:

Суміш злакових пластівців "Три злаки" - 0,5 склянки.

Вода або овочевий чи курячий бульйон - 1,25 склянки 250г.

Печериці - 250 грамів. Стегенце куряче капчене - 1 штука.

Цибуля ріпчаста - 1 штука.

Олія соняшникова рафінована - 4 столові ложки.

Сметана жирна не кисла - 1 столова ложка.

post-10-0-82607600-1477086238_thumb.jpg

Ідея прийшла випадково, коли побачив на одному сайті рецепт гречаних оладок з цибулею та печерицями. Рецепт сподобався, але видався трошки запростим. Переробив по своєму. Жінці сподобалось, але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла. Чомусь.  :stidno:
 

Спосіб приготування:
 
Пластівці залити бульоном (чи окропом), посолити са смаком, та варити під кришкою на слабому вогні 3-5 хвилин. Вони повинні стати м’якими, але не  ще вібрати в себе всю воду.  Накрити посуд із пластівцями рушником. Коли пластівці вистигнуть і вберуть в себе всю воду, викласти іх у глибоку миску.

Печериці помити, почистити, порізати на чотири частини.

М’ясо зі стегенця зрізати з кістки, порізати великими шматками.

Різані печериці і м’ясо з реберця скласти в блендер, і подрібнити до рівномірного стану.

Цибулю почистити, мілко нашинкувати. Обсмажити на розпеченій пательні з однією столовою ложкою олії на середньому вогні до скляної прозорості. Додати фарш із грибів та стегенця. Час від часу помішуючи, випарувати із суміші рідку вологу, що вийде з грибів від нагрівання. Викласти готовий фарш до вистиглих пластівців. Добре перемішати.

Яйця вбити в глибоку ємність, додати дрібку солі, збити в пухку массу вінчиком. Тоді додати сметану, і рівномірно розмішати з яйцями. Вилити цю суміш до пластівців із фаршем, та ще раз ретельно вимішати.

Добре розігріти чисту велику пательню, вилити в неї залишок олії і, коли вона розігріється, викладати в неї "тісто" порціями по одній столовій ложці, трохи придавлюючи массу до пательні, щоб оладушки були тонкими та рівномірно пропікалися. Смажити оладки до рум’яної скоринки з обох сторін. Щоб вони не приставали до пательні, можна через півхвилини після викладання масси трошки піддівати оладушки спіднизу лопаткою.

Подати теплими. Можна додати гарнір за смаком та полити сметаною або якимось густим соусом.

Змінено користувачем Natali06

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

так цікаво й таке все смачне, дякую за такий незвичний рецепт, аж закортіло спробувати  :smilie_essen:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
Переробив по своєму. Жінці сподобалось

Вот жэж  повезло жене! :girlgir:

 Слава ,  с почином! первым и  сразу   интересным рецептом :0_8e0d2_28d964f1_S: на форуме! Спасибо! :flowerss:

 

але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла

Підтримуйте вітчизняне! :untitled: Навіщо когось чекати?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 Слава ,  с почином! первым и  сразу   интересным рецептом :0_8e0d2_28d964f1_S: на форуме! Спасибо! :flowerss:

 

але на тому сайті страва модерацію ще не пройшла

Підтримуйте вітчизняне! :untitled: Навіщо когось чекати?

 

Ну, якщо рецепт мені не цікавий, я його просто не рОблю. :stidno: Ну, й публікую, зазвичай, щоб дізнатися, чи цікаво іншим. Я радий, що сподобалося :air_kiss:

Ой, та то і був вітчизняний сайт, але модератори там... Ну дуже вибагливі)

Змінено користувачем SlavkO

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

так цікаво й таке все смачне, дякую за такий незвичний рецепт, аж закортіло спробувати  :smilie_essen:

На здоров’ячко :smile:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

:girlgir:  :girlgir:  :girlgir:

От і я думаю, повезло жінці :girl_in_dreams:  :girl_in_dreams:  :girl_in_dreams:

А по яким критеріям не пройшов рецепт там??? Просто цікаво??? :gerlcaused:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А по яким критеріям не пройшов рецепт там??? Просто цікаво??? :gerlcaused:

 

Вони не коментують. :icon_sad:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×