Перейти к содержимому

Речной толстолобик ( корова)...

Просмотров: 2783
Лайков: 15
Опубликовано: 09.05.2017
Ребрышки телячьи "Пикантн...

Просмотров: 2423
Лайков: 1
Опубликовано: 05.06.2014
Печенье с фундуком и абрикосо...

Просмотров: 1763
Лайков: 6
Опубликовано: 31.05.2014
Печенье-рулеты с джемом

Просмотров: 2087
Лайков: 4
Опубликовано: 11.05.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Пампушки по ГОСТу. Борошно Еcomeal

пампушки смачненькі кольорова

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

#1 Мері

Мері

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 008
  • 369 сообщений
  • Город:Червоноград
  • Настоящее имя:Маряна

Отправлено 29 Октябрь 2016 - 00:55

Ингредиенты:

Тісто:

265 г борошна

190 г води(краще 160)

8 г дріжджів(пресовані)

2 г солі

20 г цукру

15 г масла

post-1276-0-40936300-1477723459_thumb.jpg

 З вказаних інгредієнтів замісити вязке тісто.Борошна не підсипати,навіть якщо виглядає ,що конче треба. Бродіння 4 години,за цей час рази зо три скласти тісто конвертом.

Коли пройде час бродіння,тісто викласти на змазану олією дошку(в ідеалі силіконовий килимок) ,зробити жгутик і з нього формувати  кульки,як горіхи(грецькі). Час підростання під плівкою,ще 30 хв. За 10 хв. до завершення часу  розігріти фритюр .Китайськими палочками(або щось в цьому роді) натикати пампушок ,щоб робилась дирка і в олію,до золотистого кольору  треба підсмажувати. Витягти ,дати вистигнути посипати пудрою і вперед ,руйнувати свої фігурки))

 

 Я робила два вида тіста.Перше було з зеленого борошна,там води 190,нічого з того не вийшло,і складування не допомогло((Їсти то можна,але показувати комусь,боронь Боже.

А от  в червоне я дала менше води,і о,,це було чудово..Тісто приємне,і легше працювати.Хоча зразу по вигляду,зовсім наче не пампушкове тісто.

Без имени.jpg

20161028_234245.jpg

 

На жаль,плани в мене на це борошно були набагато серйозніші і навіть авторський рецепт готувався..Але так сталось,що втілити ці задумки я поки що неможу(((( Розбила духовку і поки що в глибокому  трансі і розпачі. 


Сообщение отредактировал lana19: 29 Октябрь 2016 - 08:51


#2 Странник

Странник

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    795
  • 363 сообщений
  • Город:Киев

Отправлено 25 Декабрь 2017 - 14:23

буду очень признателен если вы укажите по какому ГОСТу эти пампушки

спасибо



#3 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    13 768
  • 7 462 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 25 Декабрь 2017 - 23:05

Мери редко приходит.поэтому отвечу я.
ГОСТ Р 53105-2008
  • Странник это нравится

#4 Странник

Странник

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    795
  • 363 сообщений
  • Город:Киев

Отправлено 27 Декабрь 2017 - 18:44

fronya40,

Спасибо, пробегусь по госту ,просто очень интересно




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.