Перейти к содержимому

Фаршированные баклажаны под с...

Просмотров: 2752
Лайков: 14
Опубликовано: 09.09.2016
Оладьи тыквенно-банановые с к...

Просмотров: 2187
Лайков: 8
Опубликовано: 10.10.2014
Помидоры маринованные сладкие...

Просмотров: 3512
Лайков: 1
Опубликовано: 01.08.2014
Хачапури домашние

Просмотров: 2756
Лайков: 2
Опубликовано: 28.07.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Путасу на подушці

путасу

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2

#1 Grypana

Grypana

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    8 441
  • 2 163 сообщений
  • Настоящее имя:Наталка

Отправлено 25 Январь 2017 - 15:42

Ингредиенты:

путасу - 300-500 г

цибуля - 1-2 шт

морква - 1 шт

олія рослинна

майонез

сіль, 

перець

Без имерне.jpg

 

Спосіб приготування

 

Замість путасу можна взяти хек, мінтай. Нам потрібне філе. 

Рибку почистити, видалити хребет.  Приправити спеціями, підсолить. Підсмажити трохи до прозорості цибулю, нарізану на півкільця. Окремо трохи підсмажити нарізану моркву. 

 

Примітки

 

Я робила в мультіварці, але можна й в духовці. Викласти першим шаром цибульку, потім скласти шар путасу,  потім накрити морквою. І всю цю красу залити майонезом.  Я зробила негустий майонез від Джу http://mooka.com.ua/...loke-bez-iaitc/  
В мультіварці запікала на Випічці. 

 

Дуже смачна рибка! 


  • Natali06, lana19, fronya40 и 5 другим это нравится

#2 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 535
  • 1 165 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 25 Январь 2017 - 15:54

рибка на овочевої подушці, це смакота  :0_8e0d2_28d964f1_S: , аж захотілося :vkusno 1: , треба за рибкою збігати.. може завтра, сьогодні вже прийшла з мандрів , подаруночків накупувала :girl_haha:


  • lana19, fronya40 и Grypana это нравится

#3 Фрезия

Фрезия

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    968
  • 328 сообщений
  • Город:Сімферополь
  • Настоящее имя:Ірина

Отправлено 25 Январь 2017 - 20:37

Дякую за гарний рецепт!
  • lana19 и Grypana это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.