Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

масло — 200 г

яйця — 3 шт

цукор — 1,5 ст

мука — 2,5-3ст

порошок для печива — 1 п

post-3547-0-88313500-1486529880.jpg

 

 

Приготування: Жовтки розтираємо з 1 ст. цукру і ванільним цукром.Влити розтоплене масло,збити.Додати муку,змішану з порошком для печива.Замісити легке тісто.Відрізати четверту частину тіста і поставити в камеру.Форму змастити маслом ,сформувати пиріг з бортиками,покласти нарізані яблука. Білки збити з цукром,вилити зверху на яблука,та потерти зверху тісто з морозилки.Пекти 180 С 50 хв.Остудити і посипати цуровою пудрою...

 

Дивовижно смачний пиріг з яблучками:)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Цікавий який пиріг!Це ви Куравська Ірина?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ира, прям по шерсти погладила!

Это рецепт моей свекрови, она меня научила этому пирогу,

когда мы с мужем в первый раз к ней приехали в отпуск)))

Я тогда испекла шарлотку, она получилась чуть суховатой,

а она в ответ научила меня этому пирогу)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×