Перейти к содержимому

Лимонад с мятой

Просмотров: 1031
Лайков: 10
Опубликовано: 22.07.2016
Салат "Тыквенная радость...

Просмотров: 1522
Лайков: 11
Опубликовано: 25.11.2015
Булка для сэндвича

Просмотров: 1454
Лайков: 11
Опубликовано: 11.09.2015
Хлеб "Украинский" 8...

Просмотров: 1545
Лайков: 1
Опубликовано: 01.06.2014

Фотография

Курячий шашлик з яблуками


  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 268
  • 818 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 07 Апрель 2017 - 18:31

Ингредиенты:

Філе куряче - 500г

Яблуко ( кисло-солодке ) - 1шт.
Цибуля - 1 шт.

 

Маринад:
Соєвий соус - 2 ст.л.
Лимонний сок - 1 ст.л.
Гірчиця французька в зернах - 2 ст.л.
Малиновий сироп - 1 ч.л.

 

med_gallery_1176_574_203358.png

 

Спосіб приготування 

 

  Готуємо маринад із соєвого соусу, гірчиці, малинового сиропу, лимонного соку.

  

  Нарізаємо на кусочки філе, а цибулину - на 4 частини. Яблуко обчищаємо від шкірки і насіння і нарізаємо пластинами.

  Змішуємо все з маринадом і залишаємо в холодильнику на 40-45хв. , періодично помішуючи.

 

  Нанизуємо на дерев'яні шпажки ,чергуючи м'ясо, цибульку і яблука. Печемо в духовці 30-35хв. при температурі 180 градусів (час від часу перевертаємо).

 

 

Смакуйте із задоволенням!




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.