Перейти к содержимому

Тжвжик

Просмотров: 184
Лайков: 11
Опубликовано: 12.05.2017
Уксус с острым перцем

Просмотров: 1586
Лайков: 12
Опубликовано: 04.08.2016
Гречаники с начинкой

Просмотров: 1778
Лайков: 18
Опубликовано: 15.03.2015
Пряники с повидлом

Просмотров: 2358
Лайков: 17
Опубликовано: 23.11.2014

Фотография

Салат Олів'є. Моя варіація

рататуй-13 олывьє олівє каперси базилік домашніймайонез

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 4

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Продвинутый пользователь

  • Пользователи
  • PipPipPip
  • Репутация
    146
  • 31 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 17 Май 2017 - 09:12

18447093_1713302642301032_3436609914083950752_n.jpg

 

Попередньо відварити картоплю в мундирах, моркву та яйця.
Домашній майонез: 4 жовтки, 1 чайна ложка гірчиці, сіль, перець. Змішуємо та поступово вводимо оливкову олію, 
постійно збиваємо блендером або міксером. В процесі добавляємо сік лимона. Збиваємо до потрібної густини.
Добавляємо в кінці свіжий базилік та каперси. Блендерим. Майонез готовий.
Картоплю, моркву та половинку цибулі чистимо та нарізаємо кубіками. Яйця теж очищаємо та нарізаємо. 
Змішуємо картоплю, моркву, цибулю, горошок та яйця. 
Додаємо спеції до смаку та перемащуємо нашим майонезом. 
Лосось нарізаємо смужками, збризгуємо лимоном та маринуємо 5 хвилин.
Робимо грінки з чорного хліба.
Збиваємо підсолені білки. В процесі трохи соку лимону.
Презентуємо. На грінку викладаємо основу олів'є. На салат - промаринований лосось.
Далі збитті білки. Білки підперчуємо та трішки чорного кунжуту для декору. 
Прикрашаємо тарілку журавлиною або гранатом.
Смачного!
 
 

  • Natali06, lana19, fronya40 и 7 другим это нравится

#2 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    9 526
  • 5 648 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 22 Май 2017 - 13:43

Оце так олів"є :animashki-myshy: Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... :girl-yes:

До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю :smile3:


  • РАТАТУЙ-13 это нравится

#3 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Продвинутый пользователь

  • Пользователи
  • PipPipPip
  • Репутация
    146
  • 31 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 22 Май 2017 - 13:48

Оце так олів"є :animashki-myshy: Декілька разів перечитувала, бо прив"язана до класики уява, все губилась то в збитих білках, то в червоній рибці... :girl-yes:

До речі, а сирі білки?? Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?? так? Я їх просто сирі не сприймаю :smile3:

Та нормально. Не мають явно вираженого смаку. А виглядає цікаво.


  • Алцёна и Qween это нравится

#4 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    4 641
  • 2 183 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 22 Май 2017 - 14:40

Вони ж і на смак, як в тому гоголь-моголі?

 

Доречі, ні. Білки далеко не жовтки на смак, вони не мають того гоголь-могольного присмаку. Коли крем чи морозиво мають яєчний присмак, то це від жовтків, точніше від жовткової плівочкі. А якщо у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше.

 

Ніколи в салатах не куштувала сирий збитий білок. Цікаво  :smile: .


  • Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится

#5 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    9 526
  • 5 648 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 22 Май 2017 - 17:02

що у жовтків зняти ту плівочку, то крем або морозиво будуть смачніше

цікаво-цікаво!!!! спробую познущатись над жовтками))


  • РАТАТУЙ-13 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй-13, олывьє, олівє, каперси, базилік, домашніймайонез

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.