Перейти до вмісту
РАТАТУЙ-13

Тигрові креветки під сирним соусом. Сир з лавандою

Recommended Posts

post-3928-0-85787600-1495183115_thumb.jpg

 

Очищаємо тигрові креветки - (удаляємо голову та лапки), панцирь залишаємо і розрізаємо по спинці. 
Будемо обсмажувати в панцирі, щоб смак був насичинішим.
Маринуємо креветки на 20хв. Спеції, приправа для морепродуктів, сік лимону, оливкова олія, соєвий соус з імбирем.
Сирний соус. Натираємо 3 види сирів: у мому варіанті це класичний 50% французький, стара гауда, козячий сир з лавандою. 
Можна використовувати будь-які інші.
Сир будемо вводити в соус бешамель (На сковорідці топимо 50 грам масла, вводимо 1 ст ложки муки та обсмажуємо трішки. 
Далі вводимо поступово молоко. 
Постійно помішуємо. Спеції до смаку. Соус має бути як трішки густа сметана. Вводимо в соус наші сири.Чекаємо, щоб розтопились
Обсмажуємо креветки на маслі з часником по декілька хвилин з кожної сторони. Сервіруємо. Смачного.
 
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А мне рецепт понравился. Для народа,так сказать(не в смысле нищебродов, а в смысле массовости) можно адаптировать под более мелкие и дешевые - по 200 грн за кило, ну а себе...да зажму я за такую цену и 10 штук купить,честно))) Но если кто подгонит - приготовлю)))))Я вообще люблю такое ...(в смысле по вкусу,ну и  если подгоняют тоже))))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×