Перейти до вмісту

Recommended Posts

post-3928-0-68519900-1495786778_thumb.jpg

 

Ніжна закуска з подрібненого норвезького оселедця, кисленького яблука та маринованого огірочка зі сметаною та ароматним кропом на рум'яній тарталетці із картоплі та сиру, прикрашена ягодами журавлини та каперсами. Ну як, хочете скуштувати? :biggrin: 

 

Натираємо на терці 4-5 картоплин як на відео. Картоплю на декілька хвилин в холодну воду, щоб забрати крохмал.
Тремо сир 50% на тій же терці. Картоплю проціжуємо. Змішуємо картоплю, сир, 2 яйця, спеції до смаку.
Формуємо корзинки (тарталетки) в силіконовій формі для випікання. Форму попередньо змащуємо маслом.
І в духовку на 20-30 хвилин. Температура 180 градусів.
Для тартару нарізаємо дрібно четвертинку цибулі, яку маринуємо в соці лимону.
Дрібно нарізаємо філе оселедця, кисле зелене яблуко, маринований огірочок. 
Для заправки сметана та кріп.
Змішуємо всі інгрідієнти. Тартар готовий.
Викладаємо тартар на корзинки. Прикрашаємо на свій смак. У мене каперси та журавлина.
Смачного!
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@РАТАТУЙ-13, дуже смачно виглядає!

Дякую за чудовий рецепт!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Андрей, спасибо за рецепт! Обязательно сделаю! Интересная закусочка и вполне подойдет для праздничного стола. ☺

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Як завжди, вишукано!!

Але в мене все крутиться питання)) як воно оселедець і сметана?? Ніколи б не подумала, що можна поєднати, в нашому кутку табу на молочку+оселедці)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Як завжди, вишукано!!

Але в мене все крутиться питання)) як воно оселедець і сметана?? Ніколи б не подумала, що можна поєднати, в нашому кутку табу на молочку+оселедці)))

Дружина теж так думала. А коли спробувала, визнала, що смакота. Сметани мало. Я нормально переношу таке поєднання)

Можете замінити майонезом, кефіром, йогуртом. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@РАТАТУЙ-13, з майонезом підійде))) Записую рецептик в чергу на виконання!!!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Але в мене все крутиться питання)) як воно оселедець і сметана??

 

Андрей, извините что опять я советую не в своём рецепте  :stidno: . Аллочка, один из самых вкусных салатов - это селёдка в сметане или натуральном йогурте и с репчатым луком. Сметану брать ну густую и не жирную - 15% в самый раз. Кусочки селёдки и лука залить сметаной и на ночь в холодильник. Это очень и очень вкусно. С майонезом это было-бы вообще не то. Такой салат я очень давно попробовала во Львове и очень настороженно (салат был с польским йогуртом). У нас такого йогурта не было в те времена, мы стали делать со сметаной и так даже вкуснее.

 

Поэтому и в этих корзинках не отказывайся от сметаны :stidno:  .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Qween,

ну попробую, ох и волнительно мне будет... но заинтересовали, однако)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Аллочка, если тебе волнительно из-за того что боишься реакции организма на сочетание селёдка+сметана, то прошу тебя не волноваться по этому поводу - сочетание вкусное, интересное и всяких ненужных реакций в ЖКТ не ызывает  :smile: .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×