Перейти к содержимому

Варенье из абрикосов в мульти...

Просмотров: 543
Лайков: 6
Опубликовано: 11.07.2018
Сербський пиріг "Кох"

Просмотров: 2841
Лайков: 21
Опубликовано: 05.10.2016
Торт "Монастырская изба"

Просмотров: 8415
Лайков: 14
Опубликовано: 15.12.2014
Кусочки куриные в аэрогриле

Просмотров: 2407
Лайков: 2
Опубликовано: 13.06.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Фріттата - італійський омлет

рататуй-13 фріттата пармезан базилік шпинат омлет

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 29 Май 2017 - 10:34

Ингредиенты:

Бекон та грудинка

Сіль та перець до смаку

Червоний  болгарський перець

Маринований горошок (можна свіжий)

Зелена цибуля, шпинат, базилік 

М'який сир

Яйцо - 8-9 шт.

Тверд. сир типу пармезан

 

 

18740396_1718236855140944_8489224582667152925_n.jpg

 

Спосіб приготування
 
Нарізаємо бекон та грудинку і ставим обсмажуватись. Сіль та перець до смаку. Далі нарізаємо соломкою червоний  болгарський перець. І також обсмажуємо з беконом. Далі добавляємо маринований горошок (можна свіжий). 
Далі нарізаємо зелену цибулю, шпинат, базилік і все добавляємо на сковорідку. Пасируємо. 
Добавляємо на сковорідку скибочками м'який сир.
Збиваємо 8-9 яєць, 50 грам твердого сиру типу пармезан, сіль перець до смаку.
Заливаємо все що на сковорідці збитими яйцями. Даємо пару хвилин, щоб яйця прихватились, посипаємо тертим твердим сиром і перкладаємо в духовку на 5-7 хв під 180 градусів. Фрітата готова!
 
Смачного!
 

  • Natali06, lana19, fronya40 и 9 другим это нравится

#2 Алцёна

Алцёна

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    10 934
  • 6 260 сообщений
  • Город:Черниговщина
  • Настоящее имя:Алла

Отправлено 29 Май 2017 - 15:43

Дуже смачно!! Щось подібне робила, але без духовки і без м"ясного))


  • lana19, inucya и РАТАТУЙ-13 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй-13, фріттата, пармезан, базилік, шпинат, омлет

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.