Перейти к содержимому

Свинина в глазури

Просмотров: 2395
Лайков: 9
Опубликовано: 03.03.2017
Лимонад с мятой

Просмотров: 2495
Лайков: 10
Опубликовано: 22.07.2016
Гель неломающийся для создани...

Просмотров: 3419
Лайков: 18
Опубликовано: 23.06.2016
Дж. Хамельман. Формовка.

Просмотров: 2768
Лайков: 6
Опубликовано: 11.12.2015
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Фрікасе з курки. Ледь не спалив хату на 06:29

рататуй-13 фрікасе розмарин тимян тімян чебрець курка

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 31 Май 2017 - 14:46

Ингредиенты:

Курячі стегна та гомілки

Перец

Сіль

Шампіньйони

Підкопчена грудинка

Часник - 2 зуб.+ 4 зуб.

Бренді - 50мл

Розмарин

Тім'ян

Петрушка

Картопля молода

Цибуля

18767666_1719040108393952_961726515798978698_n.jpg

 
Спосіб приготування

 

 

Обсмажуємо курячі стегна та гомілки до скоринки. Курку приправляємо перцем та сіллю.

Нарізаємо крупно шампіньйони та підкопчену грудинку. Добавляєм на сковородку до курки.
Плюс пару зубчиків часнику. Фламбуємо (я використав 50 мл бренді).
Додаємо розмарин та тім'ян. І тушимо далі.
Молоду картоплю миємо та нарізаємо слайсами по 0,5 см. Обварюємо 5-6 хв в кип'ятку.
Далі картоплю на сковородку. Сіль, перець до смаку. 1 цибулина, 3-4 зубчика часнику, розмарин, тім'ян, петрушка. Жарим, тушимо до готовності.
Сервіруємо на тарілку курку та картоплю. Страва готова.

 

Смачного!

 


  • Natali06, Виталинка, lana19 и 8 другим это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй-13, фрікасе, розмарин, тимян, тімян, чебрець, курка

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.