Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Курячі стегна та гомілки

Перец

Сіль

Шампіньйони

Підкопчена грудинка

Часник - 2 зуб.+ 4 зуб.

Бренді - 50мл

Розмарин

Тім'ян

Петрушка

Картопля молода

Цибуля

post-3928-0-51772300-1496234744_thumb.jpg

 
Спосіб приготування

 

 

Обсмажуємо курячі стегна та гомілки до скоринки. Курку приправляємо перцем та сіллю.

Нарізаємо крупно шампіньйони та підкопчену грудинку. Добавляєм на сковородку до курки.
Плюс пару зубчиків часнику. Фламбуємо (я використав 50 мл бренді).
Додаємо розмарин та тім'ян. І тушимо далі.
Молоду картоплю миємо та нарізаємо слайсами по 0,5 см. Обварюємо 5-6 хв в кип'ятку.
Далі картоплю на сковородку. Сіль, перець до смаку. 1 цибулина, 3-4 зубчика часнику, розмарин, тім'ян, петрушка. Жарим, тушимо до готовності.
Сервіруємо на тарілку курку та картоплю. Страва готова.

 

Смачного!

 

https://www.youtube.com/watch?v=nyZfaXoJCHM

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×