Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Кабачок - 1 шт.

Куряче філе

Цибуля - 1/2 шт.

Часник - 2 зуб.

Петрушка

Сіль

Перець

Каррі - опц.

Мука - 1 ст.л.

Яйцо - 2 шт.

Сметана - 3 ч.л.

Тім'ян

 

Для подачи:

Сметана

Кроп

post-3928-0-25798800-1496392856.jpg

 

Спосіб приготування

 

 

 

Кабачково-курячі оладки. Ніжна та легка страва

 

Натираємо 1 молодий кабачок зі шкіркою на дрібній терці.
Видавлюємо соки. Нарізаємо дуже дрібно куряче філе. Рубимо ножом на курячу масу.
Нарізаємо дрібно петрушку, половинку цибулі, 2 зубчика часника, сіль, перець, трішки каррі, 
1 ст ложка муки, 2 курячі яйця, 3 чайні ложки сметани, тім'ян. Перемішуємо. Смажимо оладки. 
Подаємо зі сметаною з кропом. Страва готова.
 
Смачного!
 
Змінено користувачем РАТАТУЙ-13

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Андрію, маю  зізнатись,  що такі оладки для мене відкриття!  :0_8e0d2_28d964f1_S:  Я робила раніше, тільки без   філе.  Дочекаюсь кабачків (  маю такий тараканчик, люблю все своє))   і  із задоволенням  спробую  Ваш рецептик. Дякую!  :flowerss:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Мне тоже идея понравилась :f-0-183: , спасибо, :n6: обязательно сделаю :smilie_essen: кабачки уже видела по 7 гривен :biggrin:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую за цю смакоту.З ранку насмажила мисочку.дуже ніжні та смачні!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×