Перейти к содержимому

Яйце Бенедикт

Просмотров: 1380
Лайков: 14
Опубликовано: 26.05.2017
Яблочные шарики с ромом

Просмотров: 1705
Лайков: 10
Опубликовано: 04.04.2017
Кролик по-лигурийски

Просмотров: 2584
Лайков: 2
Опубликовано: 05.06.2014
Хлеб с цельнозерновой мукой

Просмотров: 3052
Лайков: 2
Опубликовано: 16.04.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Баклажани в помідоровому соусі запечені в духовці.

рататуй13 баклажани базилік часник фарш моцарела сир

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 3

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 23 Июнь 2017 - 18:26

19399492_1728943984070231_7547697518425108350_n.jpg

 

Нарізаємо 2 баклажани слайсами по 0,5 см, солимо та відкаладаємо в сторону.
Натираємо прямо в сковородку попередньо бланшировані помідори - 5-6 шт. Ставимо на вогонь випарюватись.
До помідор додаємо крупно порізаний пучок свіжого базиліку та стебла зеленої цибулі. 
Додаємо суміш спецій для овочів, 3-4 зубчика часника (через часникодавку, можна і більше), сіль та перець до смаку. 
100-150 грам томатної пасти. І ще трішки випарюємо, до загустіння. Соус готовий.
До 350 грам фаршу додаємо 0,5 цибулі та 1 жовток, спеції до смаку.
Нарізаємо слайсами по 3-4 мм 2 кульки моцарели та 2 свіжі помідори. Натираємо 150 гр козячого сиру чи іншого твердого.
Змащуємо керамічну форму олією. Викладаємо шарами у форму баклажан, фарш, слайс помідори, слайс моцарели. Повторюємо.
Заливаємо все помідоровим соусом та присипаємо сиром. Готуємо 50-60 хв при 200-220 градусах.
В духовці накривав фольгою на 15 хвилин, щоб сир не пригорів, а баклажани протушились.
Смачного!
 

  • Natali06, fronya40, bendim и 7 другим это нравится

#2 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    14 001
  • 7 555 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 23 Июнь 2017 - 18:31

оце так смакота! Ніяких сумнівів! :smilie_essen: :smayliki-eda-141:


  • Юлькин и РАТАТУЙ-13 это нравится

#3 Валюшечка

Валюшечка

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    390
  • 131 сообщений
  • Город:Полтава

Отправлено 23 Июнь 2017 - 19:14

Да, вкусняшка, обязательно такое приготовлю.Спасибо за рецептик. :f-0-183:


  • fronya40 и РАТАТУЙ-13 это нравится

#4 nikolay1

nikolay1

    Прохожий

  • Пользователи
  • Репутация
    2
  • 3 сообщений

Отправлено 10 Июль 2017 - 17:43

Такую вилку для торта нашла, как думаете есть в ней смысл? 65725.jpg





Темы с аналогичным тегами рататуй13, баклажани, базилік, часник, фарш, моцарела, сир

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.