Перейти к содержанию
РАТАТУЙ-13

Стейк зі свинини з кисло-солодкими овочами

Рекомендуемые сообщения

post-3928-0-29305000-1498754881_thumb.jpg

 

Червоний болгарський перець 1 шт. та цибулю шалот (чи звичайну) 1 шт. нарізаємо соломкою. 

Декілька стебел зеленої цибулі нарізаємо крупно. Все відправляємо на сковорідку.

Спеції до смаку. 1 ст ложка цукру і обсмажуємо до готовності. В процесі додаємо 3-4 ст ложки бальзамічного оцету.

Стейки добряче перчимо, солимо. І обсмажуємо на сковорідці по 2 хв з кожної сторони. 

Далі додаємо 2 ст ложки вершкового масла, 2 гілочки розмарину, 2-3 гілочки чебрецю(тимьян), 3 зубчика часника.

Поливаємо стейки соками зі сковородки в процесі та обертаємо черз кожні 3 хв. 

Загальний час обсмажування - 12хв при моїй товщині стейків.

Викладаємо овочі на тарілку. Стейк на овочі. Часник на стейк чи збоку. Смачного!

 


Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

як вчасно натрапила на Ваш рецепт!!! Саме сьогодні збираюсь готувати стейки! Дякую за рецептик! :0_8e0d2_28d964f1_S:

Андрію, прийшла повідомити, що стейки вийшли дуже смачними!!! Готувала без овочів (пішли в салат), але сподобалось готувати з добавлянням масла та часнику! Стейки в мене маринувались в соєвому соусі та спеціях з учорашнього дня...смакота!!!!

Изменено пользователем Юлькин

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×