Перейти до вмісту

Recommended Posts

post-3928-0-29305000-1498754881_thumb.jpg

 

Червоний болгарський перець 1 шт. та цибулю шалот (чи звичайну) 1 шт. нарізаємо соломкою. 

Декілька стебел зеленої цибулі нарізаємо крупно. Все відправляємо на сковорідку.

Спеції до смаку. 1 ст ложка цукру і обсмажуємо до готовності. В процесі додаємо 3-4 ст ложки бальзамічного оцету.

Стейки добряче перчимо, солимо. І обсмажуємо на сковорідці по 2 хв з кожної сторони. 

Далі додаємо 2 ст ложки вершкового масла, 2 гілочки розмарину, 2-3 гілочки чебрецю(тимьян), 3 зубчика часника.

Поливаємо стейки соками зі сковородки в процесі та обертаємо черз кожні 3 хв. 

Загальний час обсмажування - 12хв при моїй товщині стейків.

Викладаємо овочі на тарілку. Стейк на овочі. Часник на стейк чи збоку. Смачного!

 


Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

як вчасно натрапила на Ваш рецепт!!! Саме сьогодні збираюсь готувати стейки! Дякую за рецептик! :0_8e0d2_28d964f1_S:

Андрію, прийшла повідомити, що стейки вийшли дуже смачними!!! Готувала без овочів (пішли в салат), але сподобалось готувати з добавлянням масла та часнику! Стейки в мене маринувались в соєвому соусі та спеціях з учорашнього дня...смакота!!!!

Змінено користувачем Юлькин

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×