Перейти к содержимому

Рахат-лукум из моркови

Просмотров: 1757
Лайков: 5
Опубликовано: 11.03.2017
Цибуляныки

Просмотров: 2156
Лайков: 10
Опубликовано: 30.10.2016
Крем " Молочный " на...

Просмотров: 3133
Лайков: 4
Опубликовано: 24.08.2014
Багет французский на закваске

Просмотров: 2674
Лайков: 2
Опубликовано: 31.03.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Дорадо з молодим горошком

рататуй-13 дорадо базилік горошок тимьян чебрець бекон

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 11 Июль 2017 - 08:36

19990149_1737279223236707_3338600294447261770_n.jpg

 

1 дорадо (700 гр) почистити та філірувати. Робимо надрізи на шкірі двох філе.
Розкладаємо харчову плівку. На плівку листки свіжого базиліку, сіль та перець до смаку, 2 ст ложки оливкової олії.
Рибу викладаємо на листки базиліку шкірою вниз. Зверху на філе приправи до риби та 1 ч ложка оливкової олії.
Замотуємо рибу в харчову плівку. Можна 2-3 шари. Друге філе запаковуємо аналогічно.
Далі в несильно киплячу воду на 10 хвилин. Такий метод + надрізи на шкірі - пропитують рибу спеціями та ароматами 
повністю.
Для гарніру обсмажуємо до золотистого відтінку білу частину від молодої цибулі (цілі цибулини) та бекон 100 гр.
Далі 200 гр молодого горошку, тимьян, сіль та перець до смаку.
Рибу звільняємо від харчової плівки.
Викладаємо горошок на тарілку і зверху 1 філе риби. Збризнути оливковою олією. Смачного.
 

 

 



#2 УкраИнка

УкраИнка

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    5 737
  • 1 740 сообщений
  • Город:Сумы
  • Настоящее имя:Инна

Отправлено 11 Июль 2017 - 10:14

Андрей, спасибо за очередную вкусняшку! Особенно заинтересовал способ приготовления рыбы!
  • Natali06, Алцёна и РАТАТУЙ-13 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй-13, дорадо, базилік, горошок, тимьян, чебрець, бекон

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.