Перейти к содержимому

Хлеб с оранжевым бататом и ты...

Просмотров: 2013
Лайков: 2
Опубликовано: 23.01.2017
Хлеб тыквенный

Просмотров: 1851
Лайков: 7
Опубликовано: 12.10.2015
Пицца рулет

Просмотров: 3314
Лайков: 15
Опубликовано: 16.02.2015
Кекс "Бейлис и кофе"

Просмотров: 2822
Лайков: 12
Опубликовано: 15.10.2014

Фотография

Курячі сердечка / Куриные сердечки / Chicken hearts

рататуй13 рататуй-13 курячісердечка тимьян пюре маслюки

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 13 Июль 2017 - 08:35

20032064_1738114786486484_1731286891399692181_n.jpg

 

Очищаємо курячі сердечка 600гр. Очищаємо від жиру, судин, згустків крові.
Заливаємо на сковорідці водою і варимо 15 хв.
Для гарніру відварюю картоплю. (можна гречку).
У мене було 200 грам відварених маслюків. Вирішив використати разом з сердечками.
Далі нарізаємо 3 цибулини кубіком, 3 морквини слайсами.
Зливаємо всю воду з сердечок, добавляємо трішки олії і закидаємо цибулу та моркву.
Сіль та перець до смаку і обсмажуємо 10 хвилин. Далі додав гриби, прованські трави, тимьян,
2 ч ложки гірчиці. Ще 10 хвилин обсмажуємо. Далі 200-250 гр сметани і знову тушкуємо хвилин 10.
Для загустіння можна дати 1 ст ложку муки.
Картоплю перебиваємо в пюре з  50 гр масла та 50 мл молока. Сіль до смаку.
На тарілку пюре і зверху сердечка. Прикрашаю свіжою петрушкою та нарізаю збоку 1 парений огірочок.
Смачного!
 

  • Natali06, fronya40, bendim и 4 другим это нравится

#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    13 292
  • 7 545 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 15 Июль 2017 - 21:10

РАТАТУЙ-13,Андрей, получаю огромное удовольствие от просмотра Ваших рецептов! Спасибо Вам огромное!



Темы с аналогичным тегами рататуй13, рататуй-13, курячісердечка, тимьян, пюре, маслюки

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.