Перейти к содержимому

Хлеб на закваске с тыквенной...

Просмотров: 2685
Лайков: 4
Опубликовано: 11.08.2016
Корзиночки с вишневой прослойкой

Просмотров: 3797
Лайков: 14
Опубликовано: 12.06.2016
Колбаса куриная (методом мокр...

Просмотров: 3670
Лайков: 9
Опубликовано: 19.03.2016
Биточки вафельные

Просмотров: 5077
Лайков: 11
Опубликовано: 11.03.2015
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Курячі сердечка / Куриные сердечки / Chicken hearts

рататуй13 рататуй-13 курячісердечка тимьян пюре маслюки

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 13 Июль 2017 - 08:35

20032064_1738114786486484_1731286891399692181_n.jpg

 

Очищаємо курячі сердечка 600гр. Очищаємо від жиру, судин, згустків крові.
Заливаємо на сковорідці водою і варимо 15 хв.
Для гарніру відварюю картоплю. (можна гречку).
У мене було 200 грам відварених маслюків. Вирішив використати разом з сердечками.
Далі нарізаємо 3 цибулини кубіком, 3 морквини слайсами.
Зливаємо всю воду з сердечок, добавляємо трішки олії і закидаємо цибулу та моркву.
Сіль та перець до смаку і обсмажуємо 10 хвилин. Далі додав гриби, прованські трави, тимьян,
2 ч ложки гірчиці. Ще 10 хвилин обсмажуємо. Далі 200-250 гр сметани і знову тушкуємо хвилин 10.
Для загустіння можна дати 1 ст ложку муки.
Картоплю перебиваємо в пюре з  50 гр масла та 50 мл молока. Сіль до смаку.
На тарілку пюре і зверху сердечка. Прикрашаю свіжою петрушкою та нарізаю збоку 1 парений огірочок.
Смачного!
 

  • Natali06, fronya40, bendim и 4 другим это нравится

#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 340
  • 7 862 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 15 Июль 2017 - 21:10

РАТАТУЙ-13,Андрей, получаю огромное удовольствие от просмотра Ваших рецептов! Спасибо Вам огромное!



Темы с аналогичным тегами рататуй13, рататуй-13, курячісердечка, тимьян, пюре, маслюки

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.