Перейти к содержимому

Как в домашних условиях сдела...

Просмотров: 1239
Лайков: 14
Опубликовано: 13.04.2017
Моцарелла

Просмотров: 2468
Лайков: 17
Опубликовано: 25.05.2016
Грудка куриная сыровяленая

Просмотров: 2723
Лайков: 12
Опубликовано: 05.11.2014
Торт "Птичье молоко"...

Просмотров: 1900
Лайков: 1
Опубликовано: 15.05.2014

Фотография

Рататуй готує рататуй

рататуй13 рататуй баклажан цукіні кабачок песто базилік томати тимьян

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    315
  • 51 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 11 Август 2017 - 08:19

20799062_1749539862010643_5447544782236965835_n.jpg

 

Спочатку нарізаємо слайсами 3-4 мм 1 баклажан. Засолюємо та відкладаємо в сторону.
Робиться для того, щоб забрати гіркоту.
Далі готуємо томатний соус. Нарізаємо кубиком дрібно 1 цибулину, 1 червоний солодкий болгарський перець.
Можна все перебити блендером. Але структура соуса буде цікавіша у моєму варіанті.
Цибулю та перець пасируємо. Далі я добавив 1 банку уже бланшированих готових помідор та 3-4 ст ложки 
помідорової пасти з базиліком. Сіль та перець до смаку і тушимо 10-15 хвилин.
Нарізаємо слайсами по 3-4 мм цукіні (1 шт), кабачок (1 шт) та помідори (3 шт).
Баклажани промиваємо від солі та просушуємо. Соус знімаємо з плити.
Томатний соус приправляю трішки прованськими травками.
Для змащування овочів зверху готую соус на основі соусу песто. До 2 ст ложок песто добавляю 2-3 ст 
ложки оливкової олії.
Дно керамічної форми заповняємо нашим томатним соусом. Трішки залишаємо для презинтації.
Викладаємо слайси овочів, чергуючи їх. І так заповняємо усю форму як на відео. 
Змащуємо наші овочі зверху соусом песто. Присипаємо сухим базиліком або тимьяном.
Запікаємо при 200 градусах у моїй духовці 55-60 хв.
Подаємо з залишками помідорового соусу. В ідеалі можна прикрасити свіжим базиліком або петрушкою.
Смачного!
 

Сообщение отредактировал РАТАТУЙ-13: 11 Август 2017 - 08:24


#2 Toxa

Toxa

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    1 318
  • 757 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Антон

Отправлено 12 Август 2017 - 09:41

:i_am_so_:  :i_am_so_:  :i_am_so_:


  • lana19 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй13, рататуй, баклажан, цукіні, кабачок, песто, базилік, томати, тимьян

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.