Перейти к содержимому

Печенье Zezettes de Sète с кр...

Просмотров: 1501
Лайков: 12
Опубликовано: 13.05.2017
Юшка с тмином по-украински

Просмотров: 2165
Лайков: 5
Опубликовано: 14.06.2016
Тыква, запеченная на гриле

Просмотров: 1966
Лайков: 9
Опубликовано: 31.10.2015
Пляцок"Магнолия"

Просмотров: 4481
Лайков: 10
Опубликовано: 07.06.2014

Фотография

Рататуй готує рататуй

рататуй13 рататуй баклажан цукіні кабачок песто базилік томати тимьян

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    339
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 11 Август 2017 - 08:19

20799062_1749539862010643_5447544782236965835_n.jpg

 

Спочатку нарізаємо слайсами 3-4 мм 1 баклажан. Засолюємо та відкладаємо в сторону.
Робиться для того, щоб забрати гіркоту.
Далі готуємо томатний соус. Нарізаємо кубиком дрібно 1 цибулину, 1 червоний солодкий болгарський перець.
Можна все перебити блендером. Але структура соуса буде цікавіша у моєму варіанті.
Цибулю та перець пасируємо. Далі я добавив 1 банку уже бланшированих готових помідор та 3-4 ст ложки 
помідорової пасти з базиліком. Сіль та перець до смаку і тушимо 10-15 хвилин.
Нарізаємо слайсами по 3-4 мм цукіні (1 шт), кабачок (1 шт) та помідори (3 шт).
Баклажани промиваємо від солі та просушуємо. Соус знімаємо з плити.
Томатний соус приправляю трішки прованськими травками.
Для змащування овочів зверху готую соус на основі соусу песто. До 2 ст ложок песто добавляю 2-3 ст 
ложки оливкової олії.
Дно керамічної форми заповняємо нашим томатним соусом. Трішки залишаємо для презинтації.
Викладаємо слайси овочів, чергуючи їх. І так заповняємо усю форму як на відео. 
Змащуємо наші овочі зверху соусом песто. Присипаємо сухим базиліком або тимьяном.
Запікаємо при 200 градусах у моїй духовці 55-60 хв.
Подаємо з залишками помідорового соусу. В ідеалі можна прикрасити свіжим базиліком або петрушкою.
Смачного!
 

Сообщение отредактировал РАТАТУЙ-13: 11 Август 2017 - 08:24


#2 Toxa

Toxa

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    1 364
  • 769 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Антон

Отправлено 12 Август 2017 - 09:41

:i_am_so_:  :i_am_so_:  :i_am_so_:


  • lana19 это нравится



Темы с аналогичным тегами рататуй13, рататуй, баклажан, цукіні, кабачок, песто, базилік, томати, тимьян

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.