Перейти к содержимому

Творожное печенье «Платочки»...

Просмотров: 1860
Лайков: 5
Опубликовано: 13.05.2017
Трюфель творожный

Просмотров: 3200
Лайков: 13
Опубликовано: 06.10.2015
Вафли мясные

Просмотров: 2536
Лайков: 2
Опубликовано: 16.07.2014
Пирог с клубникой

Просмотров: 4015
Лайков: 2
Опубликовано: 01.06.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Філе морської форелі з морквяно-селеровим пюре

рататуй13 форель морква селера пюре базилік

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 24 Август 2017 - 14:53

20992586_1754413518189944_4798684850098564155_n.jpg

 

Миємо та філіруємо морську форель на філе. Моя рибка важила 1 кг. Швидко маринуємо на 30 хв.
Для маринаду - сіль та перець досмаку, будь-яку приправку для риби, трохи соку лимону та оливкової олії.
Для пюре потрібна морква та селера. Я купив уже фасовані. Тільки помив та в підсолену воду. 
Нехай проваряться 20-30 хвилин. Далі в блендер. Трохи підсолити, якщо є, то додати свіжого базиліку, ще підсолити 
та поперчити. Перетираємо через сито. Щоб зв'язати - додаю чайну ложку сметани. Пюре готове!
Філе риби обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хв з кожної сторони до рум'яної скоринки.
Сервіруємо тарілку. Трохи пюре + шматочок риби та прикрасити свіжими листками базиліку чи іншої зелені.
Смачного!
 




Темы с аналогичным тегами рататуй13, форель, морква, селера, пюре, базилік

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.