Перейти к содержимому

Хлеб на закваске формовой с к...

Просмотров: 2389
Лайков: 4
Опубликовано: 11.09.2015
Пирог яблочно-маковый "За...

Просмотров: 1766
Лайков: 11
Опубликовано: 07.05.2015
Скроллы с чабером, паприкой и...

Просмотров: 2053
Лайков: 14
Опубликовано: 21.02.2015
Салат-бутерброд с тунцом

Просмотров: 1794
Лайков: 2
Опубликовано: 02.04.2014

Фотография

Філе морської форелі з морквяно-селеровим пюре

рататуй13 форель морква селера пюре базилік

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    339
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 24 Август 2017 - 14:53

20992586_1754413518189944_4798684850098564155_n.jpg

 

Миємо та філіруємо морську форель на філе. Моя рибка важила 1 кг. Швидко маринуємо на 30 хв.
Для маринаду - сіль та перець досмаку, будь-яку приправку для риби, трохи соку лимону та оливкової олії.
Для пюре потрібна морква та селера. Я купив уже фасовані. Тільки помив та в підсолену воду. 
Нехай проваряться 20-30 хвилин. Далі в блендер. Трохи підсолити, якщо є, то додати свіжого базиліку, ще підсолити 
та поперчити. Перетираємо через сито. Щоб зв'язати - додаю чайну ложку сметани. Пюре готове!
Філе риби обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хв з кожної сторони до рум'яної скоринки.
Сервіруємо тарілку. Трохи пюре + шматочок риби та прикрасити свіжими листками базиліку чи іншої зелені.
Смачного!
 




Темы с аналогичным тегами рататуй13, форель, морква, селера, пюре, базилік

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.