Перейти к содержимому

Соус а-ля Майонез вегетарианский

Просмотров: 1903
Лайков: 8
Опубликовано: 19.06.2017
Деруны с припеком

Просмотров: 4600
Лайков: 12
Опубликовано: 11.10.2016
Королевский багет 2013 года Р...

Просмотров: 2823
Лайков: 13
Опубликовано: 16.11.2014
Заготовка капусты для борща н...

Просмотров: 16553
Лайков: 5
Опубликовано: 08.08.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Філе морської форелі з морквяно-селеровим пюре

рататуй13 форель морква селера пюре базилік

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В этой теме нет ответов

#1 РАТАТУЙ-13

РАТАТУЙ-13

    Осваивающий

  • Пользователи
  • Репутация
    340
  • 54 сообщений
  • Город:Івано-Франківськ
  • Настоящее имя:Андрій

Отправлено 24 Август 2017 - 14:53

20992586_1754413518189944_4798684850098564155_n.jpg

 

Миємо та філіруємо морську форель на філе. Моя рибка важила 1 кг. Швидко маринуємо на 30 хв.
Для маринаду - сіль та перець досмаку, будь-яку приправку для риби, трохи соку лимону та оливкової олії.
Для пюре потрібна морква та селера. Я купив уже фасовані. Тільки помив та в підсолену воду. 
Нехай проваряться 20-30 хвилин. Далі в блендер. Трохи підсолити, якщо є, то додати свіжого базиліку, ще підсолити 
та поперчити. Перетираємо через сито. Щоб зв'язати - додаю чайну ложку сметани. Пюре готове!
Філе риби обсмажуємо на сковорідці по 3-4 хв з кожної сторони до рум'яної скоринки.
Сервіруємо тарілку. Трохи пюре + шматочок риби та прикрасити свіжими листками базиліку чи іншої зелені.
Смачного!
 




Темы с аналогичным тегами рататуй13, форель, морква, селера, пюре, базилік

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.