Перейти к содержимому

Как самостоятельно сделать тр...

Просмотров: 25797
Лайков: 25
Опубликовано: 30.11.2015
Трубочки вафельные из детства

Просмотров: 5407
Лайков: 7
Опубликовано: 26.08.2014
Оладьи кабачковые с пармезан...

Просмотров: 3027
Лайков: 5
Опубликовано: 15.08.2014
Хлеб заварной молочный

Просмотров: 2053
Лайков: 3
Опубликовано: 24.03.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Кетчупурек

кетчуп овочеві заготовки

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 5

#1 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    857
  • 321 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 30 Август 2017 - 22:34

Ингредиенты:
Помідори 10кг
Цукор 1кг
Сіль 6ст л
Перець чорний мелений 1ст л
Паприка 1ст л
Кориця 0,5 ч л
Гвоздика 5-6 бутонів
Перець духм'яний мелений 0,5 ч л
Оцет яблучний 1склянка
Крохмаль 3-4ст л
Часник 1головка


IMG_20170830_230725_790.jpg

Кетчуп за цим рецептом закручую вже 5років. Закручую три порції. Макарони з ним обожнюють діти і називать його Кетчупурек. Крім того кидаю пару ложок коли готую борщ, а також дуже любимо тушене м'яско з додаванням цього кетчупу.

Отже, помідори помити (я ще вимочую годину,щоб зменшити кількість нітратів) і пропустити разом з часником через мясорубку. Додати інші інградієнти крім крохмалю. Все перемішати та варити дві години після закипання. Я варю на розсікачі вогню і час від часу помішую, оскільки може пригорати.
Потім, щоб отримати однорідну консистенцію перебиваю блендером та відбираю літру кетчупу. Даю остити та додаю крохмаль. Знову пробиваю блендером, щоб не утворилися грудочки кромалю. Виливаю до решти кетчупу, гарно перемішую та варю ще 5хв. Розливаю у півлітрові банки. Стерелізую 20хв.
Смачного !!!



#2 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 316
  • 7 858 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 31 Август 2017 - 09:35

Галочка, дякую за рецептик!   :flowerss:  дуже своэчасно :f-0-183:


  • fronya40, Алцёна, Уляна-ляна и еще 1 это нравится

#3 Уляна-ляна

Уляна-ляна

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    2 525
  • 899 сообщений
  • Город:Волынская обл
  • Настоящее имя:Оксана

Отправлено 31 Август 2017 - 09:49

Ой,і  правда,рецепт на часі! Дякую,маю бажання скористатись!  Ми теж таке любимо посмакувати!


  • fronya40, Алцёна и Akvarel это нравится

#4 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    857
  • 321 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 31 Август 2017 - 12:33

Прошу дівчульки :) Спробуйте, виходить смачний лагідний кетчуп, майже як з магазину.
  • Natali06, fronya40, Алцёна и 2 другим это нравится

#5 УкраИнка

УкраИнка

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    5 944
  • 1 826 сообщений
  • Настоящее имя:Инна

Отправлено 31 Август 2017 - 21:17

Галочко, а крохмаль картопляний чи кукурудзяний? Чи різниці немає?


  • fronya40 и Akvarel это нравится

#6 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    857
  • 321 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 31 Август 2017 - 21:28

Я даб картопляний. Кукурудзяний не пробувала, тому нічого сказати не можу.
  • УкраИнка это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.