Перейти к содержанию
Akvarel

Маринований кізіл

Рекомендуемые сообщения

Ингредиенты:

 Кізіл 1,5кг
Вода 2,5ст
Цукор 1ст
Сіль 1,5ст л
Оцет яблучний 100мл
Гвоздика
Перець духм'яний
Лавровий лист

post-2389-0-27333100-1505464521_thumb.jpg

Вродив у нас кізіл цього року на славу. Для узвару посушили, родичам роздали і ще залишилося. Шкода було щоб пропало. Тому надибала в інтернеті рецепт "українських оливок". По смаку на класичну оливку не дуже схоже, але як закусочка під м'яско з горілочкою дуже смакує. :)

Кізіл помити, перебрати, переспілі ягоди відкинути (можуть потріскатися). Кожну ягоду проколоти зубочисткою.
На баночку об'ємом 300мл кладемо 1 бутон гвоздики, 2шт перцю та половинку лаврового листка. Викладаємо ягоди кізілу.

Маринад: в каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, цукор та оцет. Доводимо до кипіння та кип'ятком заливаємо кізіл в банках. Стерилізуємо 10хв.
Смачного!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×