Перейти к содержимому

Тесто для беляшей (холодное)

Просмотров: 2300
Лайков: 14
Опубликовано: 06.10.2016
Суп сырный "Король супов...

Просмотров: 1795
Лайков: 6
Опубликовано: 23.08.2014
Торт банановый "Микадо"

Просмотров: 2043
Лайков: 3
Опубликовано: 31.05.2014
Хлеб из цельнозерновой муки с...

Просмотров: 4562
Лайков: 0
Опубликовано: 06.05.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Маринований кізіл

кізіл закрутки

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 2

#1 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    857
  • 321 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 15 Сентябрь 2017 - 10:36

Ингредиенты:
Кізіл 1,5кг


Вода 2,5ст


Цукор 1ст


Сіль 1,5ст л


Оцет яблучний 100мл


Гвоздика


Перець духм'яний


Лавровий лист


Ингредиенты:

 Кізіл 1,5кг
Вода 2,5ст
Цукор 1ст
Сіль 1,5ст л
Оцет яблучний 100мл
Гвоздика
Перець духм'яний
Лавровий лист

IMG_20170914_181615_390.jpg

Вродив у нас кізіл цього року на славу. Для узвару посушили, родичам роздали і ще залишилося. Шкода було щоб пропало. Тому надибала в інтернеті рецепт "українських оливок". По смаку на класичну оливку не дуже схоже, але як закусочка під м'яско з горілочкою дуже смакує. :)

Кізіл помити, перебрати, переспілі ягоди відкинути (можуть потріскатися). Кожну ягоду проколоти зубочисткою.
На баночку об'ємом 300мл кладемо 1 бутон гвоздики, 2шт перцю та половинку лаврового листка. Викладаємо ягоди кізілу.

Маринад: в каструлю наливаємо воду, додаємо сіль, цукор та оцет. Доводимо до кипіння та кип'ятком заливаємо кізіл в банках. Стерилізуємо 10хв.
Смачного!



#2 lissaKi

lissaKi

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    3 296
  • 1 586 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Анжелика

Отправлено 15 Сентябрь 2017 - 11:38

Хочу такое сделать. А сколько банок на выходе получилось?



#3 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    857
  • 321 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 15 Сентябрь 2017 - 14:53

4баночки, 300грамові
  • lissaKi это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.