Перейти к содержимому

Венские императорские булочки

Просмотров: 1767
Лайков: 9
Опубликовано: 04.05.2016
Азу

Просмотров: 1837
Лайков: 10
Опубликовано: 15.05.2015
Хлеб пшенично-ржаной "Воз...

Просмотров: 2437
Лайков: 10
Опубликовано: 08.11.2014
Сок "Апельсиновый"

Просмотров: 2259
Лайков: 3
Опубликовано: 11.08.2014

Фотография

Соус із кізілу

заготовки соус

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
В теме одно сообщение

#1 Akvarel

Akvarel

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    830
  • 309 сообщений
  • Город:Карпати
  • Настоящее имя:Галка

Отправлено 15 Сентябрь 2017 - 10:50

Ингредиенты:
Кізіл 2кг


Часник 12-15зубчиків


Кріп сушений 1ст л


Коріандр мелений 1-2ст л


Перець чорний 1ст л


Паприка 1ст л


Сіль 3-4 ч л


Цукор до смаку


IMG_20170914_181404_084.jpg


Кізіл перебрати, помити, залити водою так щоб тільки покривало ягоди. Варити 15хв. Процідити. Відвар не виливати. І тут починається сама занудна роботи - повибирати кісточки. Можна просто вибирати, можна на друшляку перетерти. Як кому зручніше і швидше. Я просто руками вибирала.
Коли кісточки повибирали, заливаємо знову відваром так, щоб ледь покрило ягоди. Додаємо всі спеції, подрібнений часник. Варимо 5-10хв. Гарячим збиваємо блендером до однорідної маси. Я ще проварила 5хв. Розкладаємо у баночки та стерилізуємо 10хв.

Цей соус ідеально підходить до страв з м'яса, риби, шашлика. Хоча треба трохи повозитися, але воно того варте.
Смачного!

P.S. Цукру я додавала до смаку, додавала багато, бо все мені було кисле :)

#2 Мариночка

Мариночка

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    568
  • 147 сообщений
  • Настоящее имя:Марина

Отправлено 17 Сентябрь 2017 - 13:03

А какой получился выход?Очень привлекательно,хочу попробовать сделать,у нас сейчас много кизила продают


  • Jefry это нравится


Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2017 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.