Перейти к содержимому

Баклажаны фаршированные квашеные

Просмотров: 2344
Лайков: 11
Опубликовано: 20.09.2015
Кулич "Пасхальный" (б...

Просмотров: 3487
Лайков: 14
Опубликовано: 06.04.2015
Брауни с творогом и красной с...

Просмотров: 3794
Лайков: 15
Опубликовано: 20.10.2014
Ножки утиные, запеченные в ма...

Просмотров: 2091
Лайков: 0
Опубликовано: 28.07.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Хліб кубинський Бернарда Клейтона

борошно хліб білий

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 23

#1 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 28 Октябрь 2017 - 22:38

Ингредиенты:

борошно  425 г

вода ( 130 г окропу+170 г холодна) 300 г

сіль 8 г

цукор 15 г

смалець 10 г

дріжджі  сухі  7 г

 

DSC_0711п.jpg

 

Все змішати та залишити у спокої на 20 хв. Потім вимішувати до гладкого вигляду, я моїм комбайном вимішую   десь приблизно 10 хв. Тісто залишити у теплому місці ( 30-38 С)  для бродіння на 1 годину, воно повинно вирости у двічи. Потім подкатати у кульку і залишити на 10 хв. Взяти форму з кришкою, краще чавунну, змастити дно смальцем. Тісту придати овальну форму і покласти у ємність. Накрити кришкою і поставити в теплу духовку (30-35С) на 30 хв. Потім зробити на хлібчику розріз, побризкати водичкою, накрити форму кришкою і увімкнути духловку на 200С. Пекти 40 хв під кришкою, потім кришку прибрати і тримати у духовці ще 35 хв.

 

DSC_0724п.jpg

 

Що сказати, це духмяний, смачнющий, з фантастично хрусткою скоринкою хліб. Рецепт дала Людік Лисс'с, за що їй велика подяка. Печу кожен день, скоро вже в штанці не влізу!  :m05002:



#2 lana19

lana19

    Модератор

  • Пользователи
  • Репутация
    17 600
  • 8 107 сообщений
  • Город:Вся Украина
  • Настоящее имя:Лана

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 05:00

Суслічек золотолапий спік золотий хлібець!  :0_8e0d2_28d964f1_S:

Вже стільки часу Танечка не радувала нас смачними рецептами і гарними фотографіями(((
Ура! натхнення прийшло :girl_love:

  • Natali06, fronya40, Сусля и еще 1 это нравится

#3 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    14 265
  • 7 655 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 06:58

Суслик,велика подяка! Ох і гарний же хліб!!!
  • lana19, Сусля и Kira это нравится

#4 N@T@

N@T@

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    3 459
  • 2 168 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Наталия

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 07:26

Я бачила на Фесбуці цей хлібчик, такий красень! :girl_love: :girl_love: :girl_love:


  • lana19, fronya40, Сусля и еще 1 это нравится

#5 valuhka

valuhka

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    3 941
  • 1 764 сообщений
  • Настоящее имя:Валентина

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:07

Танюш, 10 гр смальца в тесто? Или этим смазывать форму? (сори, за глупый вопрос)


  • fronya40 это нравится

#6 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:07

дяяяякую  :bl: він дійсно такий класнючий, що думаю, треба дівчатам нести, бо як каже Людік, не просто хліб, а хліб з вау-ефектом  :girl_haha:


  • fronya40 это нравится

#7 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    14 265
  • 7 655 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:49

valuhka,Суслик мабудь не помітив питання,я відповім за неї,так,у тісто смалець.

О! Прочитала уважніше і сама замислилася,а куди ж смалець??? Написано змастити дно..будемо чекати Суслика.
  • valuhka это нравится

#8 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 13:56

о, дійсно не бачила питання, вибачте  :smilie_girl_066: , смалець у тісто .


  • lana19 и valuhka это нравится

#9 Jefry

Jefry

    Профи

  • Пользователи
  • Репутация
    1 808
  • 413 сообщений
  • Город:Николаев
  • Настоящее имя:Евгений

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 16:19

Мені про воду не зрозуміло. Просто тепленької налити не можна?

#10 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 16:29

там вода повинна бути  40 С, і там  така порада, щоб отримати цю температуру  до окропу додати холодної води в такої пропорції. 



#11 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    14 260
  • 7 830 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 18:25

Танюшик, Хліб просто чудовий! І фото бомбезні!!!
Танюшик, мені теж з температурою не дуже зрозуміло((
  • lana19, fronya40 и Сусля это нравится

#12 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 21:42

а що саме не зрозуміло? вода повинна бути горяченька, я спочатку думала, що дріджі  не будуть працювати. але все добре виходить. Береш ставиш кухлик на ваги, ллєш 130 г окропу, потім додаєш 170 г води з фільтру ( чи яка там у вас є) і все. Потім в миску де  борошно і решта.


  • lana19, Vilapo, Jefry и еще 1 это нравится

#13 Фрезия

Фрезия

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    968
  • 328 сообщений
  • Город:Сімферополь
  • Настоящее имя:Ірина

Отправлено 04 Ноябрь 2017 - 20:14

Обовязково  спечу,  дуже гарний хліб !


  • fronya40, Сусля, IRR и еще 1 это нравится

#14 N@T@

N@T@

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    3 459
  • 2 168 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Наталия

Отправлено 19 Ноябрь 2017 - 11:30

Пекти 40 хв під кришкою, потім кришку прибрати і тримати у духовці ще 35 хв.

Таня, може я туплю :girl_red:  хліб , в цілому, печеться 1годину 15 хвилин?



#15 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    6 318
  • 2 792 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 05 Май 2018 - 17:15

Тетяночко, дріжджі сухі?


  • lana19 это нравится

#16 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 05 Май 2018 - 18:01

Так, сухі
  • lana19 и Qween это нравится

#17 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    6 318
  • 2 792 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 05 Май 2018 - 18:13

А на свіжіх ти пекла цей хліб?



#18 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 05 Май 2018 - 19:00

Таня, може я туплю   хліб , в цілому, печеться 1годину 15 хвилин?

 

йолкі,тільки побачила, так, там під кришкою 40 хв і в мене  без кришки стоїть  ще 35 хв, взагалі то може й менше вийти, хвилин 20. Моя духовка з сюрпризом.

 

А на свіжіх ти пекла цей хліб?

 

ні, на сухих тільки


  • lana19 и Qween это нравится

#19 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    6 318
  • 2 792 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 11 Май 2018 - 09:49

Тетяночко! Ну це вже я нарешті з хлібчиком  :hy: . Дуже простий рецепт. Дуже! А віходить добрий, смачний хліб, як би я з ним займалася довго. 

Фото нашвидкоруч і шось темнувате, но головне ж показати. Так? 

 

Вирішила пекти його на свіжих дріжджях заради експерименту. Тому, мабуть, він скоріше рівномірно піднявся чим вибухнув через розріз, но вийшов дирчатий, гарний.

 

Дякую  :girlhand: !

^D5F458EC60E51CB78717C3623189813C3FC054981282677449^pimgpsh_fullsize_distr.jpg


  • Natali06, lana19, fronya40 и 5 другим это нравится

#20 Qween

Qween

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    6 318
  • 2 792 сообщений
  • Настоящее имя:Анна

Отправлено 11 Май 2018 - 10:03

А! І ще! Заради того щоб спекти цей хліб я у своєї тітоньки забрала гусятницю, яка в неї на горіще пролежала багато років. Я свою велику гусятницю подарувала сестрі, а тут бац і рецепт. І що ж було робити? Не забирати ж у сестри назад  :biggrin:  . Як кажуть " Что такое хлам? Это когда выбросишь и оно сразу понадобится"  :mocking:  . Нова гусятниця менша, ніж була моя, но для хліба в самий раз.


  • Natali06, lana19, fronya40 и 3 другим это нравится



Темы с аналогичным тегами борошно, хліб білий

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.