Перейти к содержимому

Филе индейки с ананасом

Просмотров: 2140
Лайков: 7
Опубликовано: 15.12.2015
Cinnamon Rolls (булочки с кор...

Просмотров: 2403
Лайков: 19
Опубликовано: 07.11.2015
Фасоль спаржевая "По-фран...

Просмотров: 2209
Лайков: 2
Опубликовано: 17.07.2014
Пирожки с луком

Просмотров: 4228
Лайков: 9
Опубликовано: 21.04.2014

Фотография

Хліб кубинський Бернарда Клейтона

борошно хліб білий

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 13

#1 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 269
  • 1 109 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 28 Октябрь 2017 - 22:38

Ингредиенты:

борошно  425 г

вода ( 130 г окропу+170 г холодна) 300 г

сіль 8 г

цукор 15 г

смалець 10 г

дріжджі  7 г

 

DSC_0711п.jpg

 

Все змішати та залишити у спокої на 20 хв. Потім вимішувати до гладкого вигляду, я моїм комбайном вимішую   десь приблизно 10 хв. Тісто залишити у теплому місці ( 30-38 С)  для бродіння на 1 годину, воно повинно вирости у двічи. Потім подкатати у кульку і залишити на 10 хв. Взяти форму з кришкою, краще чавунну, змастити дно смальцем. Тісту придати овальну форму і покласти у ємність. Накрити кришкою і поставити в теплу духовку (30-35С) на 30 хв. Потім зробити на хлібчику розріз, побризкати водичкою, накрити форму кришкою і увімкнути духловку на 200С. Пекти 40 хв під кришкою, потім кришку прибрати і тримати у духовці ще 35 хв.

 

DSC_0724п.jpg

 

Що сказати, це духмяний, смачнющий, з фантастично хрусткою скоринкою хліб. Рецепт дала Людік Лисс'с, за що їй велика подяка. Печу кожен день, скоро вже в штанці не влізу!  :m05002:



#2 lana19

lana19

    Модератор

  • Пользователи
  • Репутация
    16 671
  • 7 802 сообщений
  • Город:Вся Украина
  • Настоящее имя:Лана

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 05:00

Суслічек золотолапий спік золотий хлібець!  :0_8e0d2_28d964f1_S:

Вже стільки часу Танечка не радувала нас смачними рецептами і гарними фотографіями(((
Ура! натхнення прийшло :girl_love:

  • Natali06, fronya40, Сусля и еще 1 это нравится

#3 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    13 163
  • 7 247 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 06:58

Суслик,велика подяка! Ох і гарний же хліб!!!
  • lana19, Сусля и Kira это нравится

#4 N@T@

N@T@

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    3 164
  • 2 054 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Наталия

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 07:26

Я бачила на Фесбуці цей хлібчик, такий красень! :girl_love: :girl_love: :girl_love:


  • lana19, fronya40, Сусля и еще 1 это нравится

#5 valuhka

valuhka

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    3 508
  • 1 580 сообщений
  • Настоящее имя:Валентина

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:07

Танюш, 10 гр смальца в тесто? Или этим смазывать форму? (сори, за глупый вопрос)


  • fronya40 это нравится

#6 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 269
  • 1 109 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:07

дяяяякую  :bl: він дійсно такий класнючий, що думаю, треба дівчатам нести, бо як каже Людік, не просто хліб, а хліб з вау-ефектом  :girl_haha:


  • fronya40 это нравится

#7 fronya40

fronya40

    Команда форума

  • Пользователи
  • Репутация
    13 163
  • 7 247 сообщений
  • Город:Дніпро
  • Настоящее имя:Татьяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 08:49

valuhka,Суслик мабудь не помітив питання,я відповім за неї,так,у тісто смалець.

О! Прочитала уважніше і сама замислилася,а куди ж смалець??? Написано змастити дно..будемо чекати Суслика.
  • valuhka это нравится

#8 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 269
  • 1 109 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 13:56

о, дійсно не бачила питання, вибачте  :smilie_girl_066: , смалець у тісто .


  • lana19 и valuhka это нравится

#9 Jefry

Jefry

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    1 550
  • 340 сообщений
  • Город:Николаев
  • Настоящее имя:Евгений

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 16:19

Мені про воду не зрозуміло. Просто тепленької налити не можна?

#10 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 269
  • 1 109 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 16:29

там вода повинна бути  40 С, і там  така порада, щоб отримати цю температуру  до окропу додати холодної води в такої пропорції. 



#11 Natali06

Natali06

    Администратор

  • Администраторы
  • Репутация
    12 753
  • 7 383 сообщений
  • Город:Знаменка Украина/центр
  • Настоящее имя:Наталья )

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 18:25

Танюшик, Хліб просто чудовий! І фото бомбезні!!!
Танюшик, мені теж з температурою не дуже зрозуміло((
  • lana19, fronya40 и Сусля это нравится

#12 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 269
  • 1 109 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 29 Октябрь 2017 - 21:42

а що саме не зрозуміло? вода повинна бути горяченька, я спочатку думала, що дріджі  не будуть працювати. але все добре виходить. Береш ставиш кухлик на ваги, ллєш 130 г окропу, потім додаєш 170 г води з фільтру ( чи яка там у вас є) і все. Потім в миску де  борошно і решта.


  • lana19, Vilapo, Jefry и еще 1 это нравится

#13 Фрезия

Фрезия

    Любитель

  • Пользователи
  • Репутация
    931
  • 313 сообщений
  • Город:Сімферополь
  • Настоящее имя:Ірина

Отправлено 04 Ноябрь 2017 - 20:14

Обовязково  спечу,  дуже гарний хліб !


  • fronya40, Сусля и Kira это нравится

#14 N@T@

N@T@

    Модератор

  • Модераторы
  • Репутация
    3 164
  • 2 054 сообщений
  • Город:Киев
  • Настоящее имя:Наталия

Отправлено 19 Ноябрь 2017 - 11:30

Пекти 40 хв під кришкою, потім кришку прибрати і тримати у духовці ще 35 хв.

Таня, може я туплю :girl_red:  хліб , в цілому, печеться 1годину 15 хвилин?




Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.