Перейти до вмісту
Natali06

Курица с грибами в сливочно-горчичном соусе (Moulinex CE4000)

Recommended Posts

Ингредиенты:


куриные окорочка-2шт.
мука пшеничная-0,5ст.+ соль,перец

масло сливочное-2ст.л.
масло оливковое-2ст.л.

грибы-400г
чеснок-3зубчика
белое сухое вино-1,5ст.
тимьян(сухой)-2ч.л.
дижонская горчица-2 ст.л.
сливки(домашние)-0,5ст.
сыр твердый Пармезан)-0,5ст.

med_gallery_4_1101_380930.jpg

Способ приготовления

 

 

Куриные окорочка разрезаем на две части, по суставу. Затем каждую часть обваливаем в смеси муки  с солью  и перцем.

 

Скороварку включаем на режим "жарка".В чашу  скороварки добавляем смесь из оливкового и сливочного масел.

 

Затем   в разогретой чаше обжариваем части курицы,  с обеих сторон,, до золотистой корочки. Около 5 минут с каждой стороны.

 

 После этого  части курицы  вынимаем из чаши,  выкладываем на тарелку.

 В разогретую чашу добавляем нарезанный чеснок и грибы. . Обжариваем  в течении нескольких минут, пока грибы не станут мягкими.

 

Добавляем белое вино, тимьян. доводим до кипения. Затем кладем  части курицы.

 

Закрываем крышку, включаем режим "высокое давление" на 10 минут.

 По истечении времени, открываем  паровой клапан,  а затем открываем крышку.

 Снова достаем части курицы на тарелку.

 В чашу добавляем сливки, горчицу, натертый на мелкой терке пармезан.Соль  и перец ,по вкусу.

Включаем режим "жарка"  и доводим соус до кипения.

 В готовый соус  возвращаем части курицы и даем немного   "притомиться "в соусе.

 Всё. Прошу до столу! :girlprik:  Смачного! :smilie_essen:

 

Примечание: этот рецепт   можно приготовить и на плите, увеличив время   приготовления курицы в   вине.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Несу своє спасибі :) Це дуууже смачно! Щойно пообідали цією смакотою. Цілий день пробігали у справах, прйшли додому з морозу холодні, голодні. Швиденько покидала все в скороварку, через пів годинки вже смакували курочкою з кукурудзяною кашою та вином, що залишилось. Фото не встигла

 

 

PS все приготувалося б, може, на багато швидше, але я щаслива власниця скороварки лише другий день. З режимами розбиралася по ходу. А так, знаючи, на раз-два смакота.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочко , дуже рада, що  рецепт тобі   став у нагоді і  сподобався!  :girl_love:    Цей  рецепт не обов*язково готувати в скороварці,  але мені так більше подобається, тому і розписала для скороварки. :oops:

 А скажи, будь ласочка, яку скороварку ти придбала? Ну дуже вже цікаво :oops:  

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочко , дуже рада, що  рецепт тобі   став у нагоді і  сподобався!  :girl_love:    Цей  рецепт не обов*язково готувати в скороварці,  але мені так більше подобається, тому і розписала для скороварки. :oops:

 А скажи, будь ласочка, яку скороварку ти придбала? Ну дуже вже цікаво :oops:

 

Розжилася я Philips HD2178. Покупка вишла спонтанна, в мене є мультиварка YAMMY, їй вже років 5, і чаша там режим жарки вже не витримує. А мультя сама класна, я її щодня юзаю "і в хвіст, і в гриву". Стала я чашу до неї вибирати, та фіг там. До всіх мультиварок є, а до моєї навіть рідної немає. Стала щось новеньке дивитися, а тоді думаю, якщо брати, то вже скороварку. Отак зненацька купили ми Філіпс. Поки все класно, готувала телятину в томаті і цю смачну курочку - все вийшло смачно, правда, я звикла в своїй мульті до кучі режимів і регулювання часу готування, а тут жарила на режимі "запіканка", час роботи під тиском можна тільки збільшити, зменшити - ні. Режим "курка" аж 30 хв, так що цю я готувала на режимі "каша" 13 хв. Буду далі юзати, розбиратися, я вже тут собі рецептів попідбирала, був би час та сили поїсти :) Ось, розхвасталася )))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочка, так цеж так чудово, коли з*являється  щось новеньке! Я тебя щиро вітаю з обновочкою!  :flowerss:  

 Вже збігала подивилася, :smilie_girl_066:  гарнесенька скороварочка!

 

ас роботи під тиском можна тільки збільшити,
Це мабуть так ,як у наших Оурсончиків.   А може там є  якесь ручне регулювання?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочка, так цеж так чудово, коли з*являється  щось новеньке! Я тебя щиро вітаю з обновочкою!  А може там є  якесь ручне регулювання?

Наталю, дякую, я дуже рада, прямо, як слон:), дуже люблю всякі девайси кухонні. В мене є ще скороварка, в якій на плиті готувати - теж бомба! А з цією буду ще розбиратися, та поки не знайшла ручного "мультиповара". Нічого, поборемо, головне що б чаша протрималася, бо в мульті якось швидко стало все приставати, правда, я там частенько все обжарюю, а потім вже запікаю. А, ще не звично, що тут кришку потрібно окремо знімати (в мульті відкидається) і каструля без ручок. Оце, мабуть, найбільша проблема. А так я щаслива, порхаю по кухні, як маленьке слоненятко :)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я теж за тебе щаслива!))) Бо теж люблю всіляки девайси)))

У мене є ще також скоровпрка Сатурн. ( купила спеціально для котів))) отоб ти бачила іі чашу! Тоненька як пелюстка і таке покриття на ній( тут смайлик в обмороці)) Пару раз в ній приготувала , та й сховала від глаз подалі.(((так що, якщо ти в своій стільки років все робиш, так це ще жуже добре !

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

@Магда,ой! Я теж рада за тебе!

@Natali06,а в мене теж є Сатурн. Я ще тоді купила запасну чашу від Декс,по раді Азази. І дуже добре.

А донечці купила Комфорт,тоді ж ціни були як у мрії. І ось нарешті вона дістала її,і у захваті. А простояла вона років 3))))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Танюшка, ти ж розумієш, що в порівнянні з чашей моеі мулінеки )), будь які чаші здаються іграшкові)))Але і стосовно самоі скороварки, сатурн не іде ні в які порівняння. Я готую для котів яловичину з кашею. То за той час, що дається в сатурні, м'ясо звариться. А якщо той же час в мулінексі, то вона не твльки звариться , але й розвалиться повністю.

Так і з курятиною. В мулінексі , на високому тиску, більше 10 хв, курка повністю розвалиться. Оптимально 7-8хв., для крилець, гомілок, стегенець.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Та це ж зрозуміло))) це і ціна про це говорить. Якщо Сатурн коштував 400 грнтак мулінекс в три раза дорощій.жалкую,що не купила. і

Якщо буду купувати- зверну увагу тепер все ж не на ціну,а на якість.

Я готую у Поларісу,все задовільняє.

Але ж я не пробувала краще....

Ось так я за Панасика- після нього другі мультиварки не такі....

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×