Перейти к содержанию
Сусля

Ковбаса - пшонянка

Рекомендуемые сообщения

Ингредиенты:


пшоно 220 г
молоко 450 г
гриби смажені 200 г
вода 250 г
цибуля 120 г
сало 90 г
яйця 2 шт.
смалець 1 ст.л
сіль, перець за смаком


post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg

Підготовлене пшоно всипати в кипляче підсолене молоко й, помішуючи, варити кашу до загутіння. Потім влити воду, додати смажену цибулю із салом і довести кашу до готовності. Додати дрібно посічені смажені гриби. Охолодити кашу до 50С, додати яйця, посолити, поперчити, присипати іншими приправами до смаку, добре перемішати й заповнити на три чверті об'єму підготовлену кишкову оболонку. Наповнену кишку туго зав'язати з обох кінців й відварити при слабкому кипінні протягом 20-30 хвилин. На цьому етапі важливо правильно опустити ковбасу у воду. Це треба робити плавно й рівномірно, щоб у подальшому кишка не репнула. Після 25-30 хв. варіння ковбасу витягнути й покласти на змащене смальцем деко, зверху змастити чи скропити її жиром і довести до готовності в духовій шафі. Дуже добре смакує із солоними огірками та томатами.

post-124-0-42417300-1524241238_thumb.jpg

Рецепт із книги " Українське застілля", дуже зацікавило, що таке вийде :girl_haha: Донька дуже любить пшоняну кашу, то вирішила спробувати. Донька казала, що :0_8e0d2_28d964f1_S: , нібито каша, а їси як ковбасу.

post-124-0-52658900-1524250386_thumb.jpg

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Такая солнечная!!! Обычная домашняя колбаса "страшненькая"на вид, а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Тетянка, мабудь смачна вийшла ковбаска, и дуже  приваблива  на выгляд :smilie_essen:. Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає :girl_love: .

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

 

 

а твоя ,Танюш, очень красивая!!!

 

ага, яскрава і духмяна  :0_8e0d2_28d964f1_S:

 

 

 

Дякую що познайомила  з нею, різноманітність наших страв вражає .

 

будь ласочка  :flowerss:  там ще є цікаві літні страви.. то чекаю на літо!

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Тетяночка, ну здивувала , так здивувала!!)))

Я , як і твоя донечка, ну дуже вже полюблюя пшоняну кашу))) і такий чудовий рецепптик, беру на заміточку! Щиро дякую за ковбаску! Ням!)))

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

 

 

ну здивувала , так здивувала!!)))

 

:girl_haha: ага, як знайшла рецепт, здивувалась, а потім думаю, треба дівчатам показати, а то що ж я сама отака 77d3c6ae00e4c785fb7137299f34b5f4.gif треба кумпанію :girl_haha:

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×