Перейти к содержанию

Добро пожаловать на обновленный форум mooka.com.ua - 2018. Обратите внимание на то, что обновление продолжается и будут добавлены многие важные функции. Уже есть закладки. Все подробности в теме по ссылке. Проблемы со входом и их решение там же: ссылка.

Рекомендуемые сообщения

 

Ингредиенты:

Тісто:

борошно 250 г

маргарин 125 г

цукор 100 г

яйця 1 шт.

 

Начинка:

молоко 1 л

цукор 150 г

ванільний цукор - 1 пак.

маргарин 20 г

рис 200 г

терта  цедра лимона  2 ч.л

кориця 1 ч.л

сир домашній 150 г

яйця 4 шт.

 

med_gallery_10_88_180367.jpg

 

Замісити пісочне тісто. Завернути в пакет та покласти у холодильник на 2 години. Тим часом молоко з цукром, ванільним цукром, маргарином довести до кипіння. Додати рис, знов довести до кипіння та варити на слабкому вогні до  загустіння. Сир змішати з цедрою, корицею, яйцями та додати холодну рисову кашу.

2/3 тіста  розкачати на столі та викласти у форму диаметром 24 см таким чином,  щоб висота бортика була приблизно 5 см. Викласти начинку, розрівняти. Тісто що залишилося розкачати та нарізати на смужки і викласти на поверхні торта решітку.

Випікати при температурі 180С приблизно годину. 

Перед тим як подати на стіл посипати цукровою пудрою.

 

Цей рецепт в мене лежить мабудь років 20, стара така книжечка "Солодкий Смак. Випічка з сиру". Все ніяк не могла зібратись та зробити, то сир з'їли. то молоко випили  :girl_haha: Хочу сказати, що тіста на решітку мені не вистачило, форма була як треба, 24 см, все зробила як написано, але решітки нема. Тоді поверхню я прикрасила горіхами, цілими та рубленими , і полила зверху сметаною, змішала з молоком, щоб була ріденька, бо в мене домашня і дужу густа. Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова! :0_8e0d2_28d964f1_S:  Дуже смачна! А горіхи просто необхідні, додають завершений смак.

Ось так , пригощайтеся  :smilie_girl_016:

med_gallery_10_88_263014.jpg

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Мне очень нравятся фотографии нашего Суслика! Такая вот телепортация блюда из книги прямо на стол. :animashki-myshy:

Еще тут хотела об этом написать 

 

post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg   Ковбаса - пшонянка

 

 

 

Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова!   Дуже смачна!

Интересное и необычное сочетание продуктов.   :smilie_essen:

Резюме

1. Сусличек - талант-талантливый

2. Сусличек - великий кухарь

3. И просто молодец!  :m0590 (1):

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

ой.. Свєтік прям оду склала  :girl_haha: та що там великого, та й фотки  у дівчат є круче :girl_red: але все одне дякую :girlleg:

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

В рецепті нічого не було написано, який треба брати рис, то я взяла який був, довгенький такий, не пропарений.Взагалі думала брати круглий, але він вже закінчився, бігти в крамницю не хотілось..Та й так..

Поделиться сообщением


Ссылка на сообщение
Поделиться на другие сайты

Для публикации сообщений создайте учётную запись или авторизуйтесь

Вы должны быть пользователем, чтобы оставить комментарий

Создать учетную запись

Зарегистрируйте новую учётную запись в нашем сообществе. Это очень просто!

Регистрация нового пользователя

Войти

Уже есть аккаунт? Войти в систему.

Войти

×