Перейти к содержимому

Картопляні тарталетки із сирн...

Просмотров: 1478
Лайков: 6
Опубликовано: 02.08.2017
Уксус с острым перцем

Просмотров: 3577
Лайков: 14
Опубликовано: 04.08.2016
Спагетти пикантные по-итальянски

Просмотров: 2611
Лайков: 0
Опубликовано: 04.10.2014
Торт-пляцок"Шоколад с клу...

Просмотров: 3939
Лайков: 5
Опубликовано: 03.10.2014
Прянощі. Спеції. Приправи. Купити

Фотография

Італійський рисовий торт

рис молоко борошно яйця сир

  • Авторизуйтесь для ответа в теме
Сообщений в теме: 4

#1 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 26 Апрель 2018 - 07:23

 

Ингредиенты:

Тісто:

борошно 250 г

маргарин 125 г

цукор 100 г

яйця 1 шт.

 

Начинка:

молоко 1 л

цукор 150 г

ванільний цукор - 1 пак.

маргарин 20 г

рис 200 г

терта  цедра лимона  2 ч.л

кориця 1 ч.л

сир домашній 150 г

яйця 4 шт.

 

med_gallery_10_88_180367.jpg

 

Замісити пісочне тісто. Завернути в пакет та покласти у холодильник на 2 години. Тим часом молоко з цукром, ванільним цукром, маргарином довести до кипіння. Додати рис, знов довести до кипіння та варити на слабкому вогні до  загустіння. Сир змішати з цедрою, корицею, яйцями та додати холодну рисову кашу.

2/3 тіста  розкачати на столі та викласти у форму диаметром 24 см таким чином,  щоб висота бортика була приблизно 5 см. Викласти начинку, розрівняти. Тісто що залишилося розкачати та нарізати на смужки і викласти на поверхні торта решітку.

Випікати при температурі 180С приблизно годину. 

Перед тим як подати на стіл посипати цукровою пудрою.

 

Цей рецепт в мене лежить мабудь років 20, стара така книжечка "Солодкий Смак. Випічка з сиру". Все ніяк не могла зібратись та зробити, то сир з'їли. то молоко випили  :girl_haha: Хочу сказати, що тіста на решітку мені не вистачило, форма була як треба, 24 см, все зробила як написано, але решітки нема. Тоді поверхню я прикрасила горіхами, цілими та рубленими , і полила зверху сметаною, змішала з молоком, щоб була ріденька, бо в мене домашня і дужу густа. Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова! :0_8e0d2_28d964f1_S:  Дуже смачна! А горіхи просто необхідні, додають завершений смак.

Ось так , пригощайтеся  :smilie_girl_016:

med_gallery_10_88_263014.jpg



#2 lana19

lana19

    Модератор

  • Пользователи
  • Репутация
    17 699
  • 8 156 сообщений
  • Город:Вся Украина
  • Настоящее имя:Лана

Отправлено 26 Апрель 2018 - 09:37

Мне очень нравятся фотографии нашего Суслика! Такая вот телепортация блюда из книги прямо на стол. :animashki-myshy:

Еще тут хотела об этом написать 

 

post-124-0-63608400-1524240650_thumb.jpg   Ковбаса - пшонянка

 

 

 

Не знаю який він торт, але запеканка  найпричудова!   Дуже смачна!

Интересное и необычное сочетание продуктов.   :smilie_essen:

Резюме

1. Сусличек - талант-талантливый

2. Сусличек - великий кухарь

3. И просто молодец!  :m0590 (1):


  • fronya40, inucya, Сусля и еще 1 это нравится

#3 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 26 Апрель 2018 - 11:23

ой.. Свєтік прям оду склала  :girl_haha: та що там великого, та й фотки  у дівчат є круче :girl_red: але все одне дякую :girlleg:


  • lana19, fronya40 и Jefry это нравится

#4 УкраИнка

УкраИнка

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    6 015
  • 1 856 сообщений
  • Настоящее имя:Инна

Отправлено 20 Май 2018 - 21:53

Тань, а який в тебе був рис? Круглий, довгий, пропарений.. Чи будь-який можна брати?



#5 Сусля

Сусля

    Ветеран

  • Пользователи
  • Репутация
    4 548
  • 1 168 сообщений
  • Город:Вінниця
  • Настоящее имя:Тетяна

Отправлено 21 Май 2018 - 05:48

В рецепті нічого не було написано, який треба брати рис, то я взяла який був, довгенький такий, не пропарений.Взагалі думала брати круглий, але він вже закінчився, бігти в крамницю не хотілось..Та й так..
  • УкраИнка это нравится



Темы с аналогичным тегами рис, молоко, борошно, яйця, сир

Количество пользователей, читающих эту тему: 0

0 пользователей, 0 гостей, 0 анонимных


Copyright © 2018 Кулинарный форум Мука. Сделано с любовью в Украине.