Перейти до вмісту
Qween

Глазурь на желатине для пасок, куличей и любой выпечки

Recommended Posts

А от чого дві порція не зробити в комбайні?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ти мене спитай! Де ти раніше була)))))

 

Що робити з залишками глазурі, багато зробила?

Змінено користувачем Коник

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Глазурь надо остудить и хранить в холодильнике, а перед использованием подогреть в микроволновке. Срок годности самой глазури недели 2 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Не знаю про хранить, у меня застывает в камень. Потом кастрюльку отмачиваю сутки.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я в глазурь забула лимонний сок, ті, що покрила зверху тверденька глазурь, потім додала в останні глазурь м'яка але не липне. З залишків відсадила насадкою"зірочка" кучки і залишила, подивимось що буде .

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×