спокусницЯ 6 476 Опубліковано: 15 квітня, 2023 А от чого дві порція не зробити в комбайні? Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 257 Опубліковано: 15 квітня, 2023 (змінено) Ти мене спитай! Де ти раніше була))))) Що робити з залишками глазурі, багато зробила? Змінено 15 квітня, 2023 користувачем Коник Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Дачниця 221 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Я намазала товстим шаром Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
lana19 20 416 Опубліковано: 15 квітня, 2023 Глазурь надо остудить и хранить в холодильнике, а перед использованием подогреть в микроволновке. Срок годности самой глазури недели 2 Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
справжня господиня 2 908 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Не знаю про хранить, у меня застывает в камень. Потом кастрюльку отмачиваю сутки. Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах
Коник 257 Опубліковано: 16 квітня, 2023 Я в глазурь забула лимонний сок, ті, що покрила зверху тверденька глазурь, потім додала в останні глазурь м'яка але не липне. З залишків відсадила насадкою"зірочка" кучки і залишила, подивимось що буде . Поділитися повідомленням Посилання на повідомлення Поділитися на інших сайтах