Перейти до вмісту
natamylove

Кролик в томатном соусе с изюмом

Recommended Posts

post-394-1412545502,78_thumb.jpg

кролик 1 шт 2 кг

изюм 75 гр

томат паста 2 ст ложки

лук 2 шт

 

Способ приготовления

 

Порубить кролика на порции,посолить и обжарить на сильном огне на раст масле для румяной корочки.Переложить обжаренные куски мяса в медленноварку.

На сковородке, где жарился кролик обжарить минуты 3 лук и добавить томатную пасту и 1 стакан воды или молока.

Дать прокипеть и вылить все в медленноварку.

засыпать изюм.

 

Готовить 4 часа на сильном режиме.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×