Перейти до вмісту
natamylove

Кролик тушеный в молоке

Recommended Posts

post-394-1412545502,8_thumb.jpg

кролик 1 шт 2 кг

молоко 700 мл

Лук 3 шт

чеснок 3 зубка

зелень

 

Способ приготовления

 

Кролик обжарить в масле на сильном огне для образования румяной корочки с луком.

Затем переложить кролика в емкость для тушения,залить молоком.

Посолить.

Добавить чеснок.

Я добавила приправу Карри .

Посыпать петрушкой.

Тушить до готовности.

Я готовила в медленноварке 3 часа на сильном режиме.

 

post-394-1412545502,81_thumb.jpg

Я подавала без гарнира, с кусочками белого хлеба.

Так было вкусно просто макать хлеб в подливку.

Получилось

во первых-сочно

во вторых-не жирно

в третьих-молока как то особо не чувствуется, просто много вкусной нежирной подливы.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×