Перейти до вмісту
natamylove

Утка с яблоками и черносливом

Recommended Posts

Утка - 1 шт.
Яблоко - 1 шт.
Чернослив - 100г

post-394-1412545503,02_thumb.jpg

 

Способ приготовления
 

 

Утку натереть солью.
Начинить яблоком, порезанным на 8 частей и черносливом.
Закладывать в брюшко поочередно-кусочек яблока, черносливинку...и т д .


Готовила в медленноварке 6 часов, первые 2 часа на сильном режиме, а затем переключила на медленный режим-и можно поспать.
О вкусе промолчу-попробуйте сами!

Обратите внимание на цвет утки-ничем абсолютно не смазывала, этот цвет придало длительное томление.

Утку клала на сухое дно медленноварки, ни капли воды.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×