Перейти до вмісту

Recommended Posts

Грибы 200 г
Лук 1 шт.
Чеснок 2 зубчика
Майонез 1-1,5 ст.л.
Соль, перец по вкусу.

gallery_352_52_36489.jpg

 

Способ приготовления

 

Лук порезать кубиками, обжарить на раст. масле.

Грибы - я брала маринованные шампиньоны, можно обжарить сырые - перебить блендером.
Перемешать лук с грибами, добавить измельченный чеснок, соль, перец. Заправить майонезом.
Багет подсушила в тостере и на него икорку - постная закуска готова!!!
 

Рецепт увидела на сайте

cookorama от Sellin.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×