Перейти до вмісту

ІринаТ

Пользователи
  • Публікації

    44
  • Зареєстрований

  • Відвідування

Про ІринаТ

  • Звання
    Продвинутый пользователь

Информация

  • Пол
    Женщина
  • Город
    Харків

Відвідувачі профілю

1 075 переглядів профілю
  1. Дуже дякую за поради!!!! Квіти в торті, коли наприклад це горщик з квітами.
  2. ІринаТ

    Пляцок "Три бажання"

    Ну тоді це точно це пляцок, а торт. По висоті не підходить під вищезазначені параметри
  3. Дівчатка, як ви оцінюєте ( в грошовому вимірі) квіточки такого плану (фото неякісне, вибачте, з мобільного)?
  4. ІринаТ

    Цветочная мастика Т.Хегай

    В мене не виходила добра мастика поки не побачила ось це відео: http://u-samovara.ru/?p=3029. Особливий там той нюанс, що коли все виливаєш в миску з пудрою, треба міксером дуже добре збити все, що рідке, аж тоді вимішувати з пудрою. Коли почала так робити - легко виходить мастика. Брала і желатин Dr.Oetker і нашу Мрію коли не мала. Виходить мастика така ніби трохи крихка всередині, але взяти невеликий шматочок, змастити кулінарним жиром руки і добре розімнути-розігріти - виходить м"якесенька і дуже тоненько розкачується. Я правда ніколи не була на курсах, не знаю яка точно має бути. Виходить в мене з неї ось таке (квіточки):
  5. ІринаТ

    Разделка теста

    А мені сподобалось ще й це відео (на жаль, не можу вставити відео - даю посилання: https://www.facebook...85267358377649/
  6. ІринаТ

    Пляцок "Три бажання"

    Ой справді, щось мене "переклинило" зранку. Пляцки на Галичині - це або вироби без крему (наприклад "Крухий пляцок"з яблуками) або все, що випечено в квадратній формі. Просто на всі свята люди принаймні донедавна, особливо по селах, дуже багато пекли. І робили це у великих квадратних бритванках (формах), різали різні пляцки квадратиками і викладали на один кльош (блюдо). Той самий виріб випечений з нагоди Дня народження в круглій формі, оздоблений краще - це вже торт.
  7. ІринаТ

    Пляцок "Три бажання"

    Вибачте за назву, щось не звернула на це увагу. А ще поясніть мені будь ласка, чим вони відрізняються - пляцки від тортів. Я думала, що пляцокі - це те, що без крему. А як насправді?
  8. ІринаТ

    Пляцок "Три бажання"

    Ингредиенты: Маковий корж Мак - 200г Яйця - 2 шт. Цукор - 4 ст.л. Ізюм - 25г Горіхи - 5-6 шт. Апельсинові цукати - 1 ст.л. Сирний корж Сир - 500г Сметана - 2 ст.л. Ванільний пудинг - 1 пачка (або 2-3 ст.л.крохмалу) Апельсинові цукати - 3 ст.л. Ізюм - 100г Яйця - 3 шт. Цукор - 5 ст.л. Шоколадний корж Яйця - 4 шт. Мука - 8 ст.л. Какао - 4 ст.л. Сода - 2/3 ч.л. Сіль Цукор - 6 ст.л. Крем Сметана - 200г Кава розчинна - 1 ч.л. Яйце - 1 шт. Мука - 1 ч.л. Цукор - 4 ст.л. Масло - 200 г Спосiб приготування Маковий корж Мак запарити і перемолоти на м"ясорубці з найдрібнішим ситом разом з горіхами (за рецептом тричі, але не бачу такої необхідності). Додати ізюм, цукати, цукор і яйця, добре вимішати. Сирний корж Сир розтерти зі сметаною і цукром (я роблю це в комбайні за допомогою ножа). Додати яйця, цукати, пудинг (або 2-3 ст.л.крохмалю і ванільний цукор) та ізюм. Все добре вимішати. Шоколадний корж Білки добре збити з цукром, додати жовтки, муку, какао і розпушувач ( в рецепті сказано"соду", я замінюю порошком до печива). Форму 15*30см вистелити пергаментнийм папером, викласти макову масу, зверху сирну, а потім шоколадну. Випікати 35-40 хв. при температурі 190 градусів. Коли охолоне, розрізати вертикально на 2 коржі. На одну частину (маком догори) намазати крем. Зверху - другу частину маком вниз. Крем Сметану змішати з яйцем, кавою і цукром. Заварити до густої маси. Охолодити. Масло кімнатної температури збити міксером і по-трохи додавити сметанкову масу, збивати до пухкого стану. Примітки Мені був потрібний круглий торт, брала 1,5 порції по рецепту і випікала двома коржами. Вихід - 3 кг. Крем надзвичайно смачний, дуже ніжний за рахунок кавового смаку. До макового коржа на мій смак хочеться більше цукру і я б не давала ізюму (ізюм буде в сирному коржі). Апельсинові цукати заміняла на лимонну цедру, теж зовсім непогано. В цілому роботи багато, але результат того вартий. Смачного!!!! Рецепт -
  9. Добре, що блищить! Дякую за інформацію стосовно фрошу та w5.
  10. Так, знаю. Але принаймні без ароматизаторів і ще якихось компонентів, від яких посуд скрипить. Тому теж цікавий ваш досвід, що б таке обрати нешкідливе, щоб і по ціні прийнятно, і якісно
×