-
Публікації
686 -
Зареєстрований
-
Відвідування
-
Days Won
91
Магда last won the day on 15 лютого
Магда had the most liked content!
Про Магда
-
Звання
Профи
- День народження 22 березня
Информация
-
Пол
Женщина
-
Город
Київ
-
Настоящее имя
Наталя
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Россия напала на россию!!!
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Росія напала на Украіну. Війна. Россия напала на Украину. Война. путин будь ты проклят!
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Форуму Борошно 10 років!
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Форуму Борошно 10 років!
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Форуму Борошно 10 років!
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Форуму Борошно 10 років!
-
musinka reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Наші улюбленці
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Наші улюбленці
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Наші улюбленці
-
Магда reacted to повідомлення в темі: Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
-
irysska reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
fronya40 reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
fronya40 reacted to повідомлення в темі: Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
-
справжня господиня reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
Дяна reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
Natali06 reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
lana19 reacted to повідомлення в темі: Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
-
Магда підписався на Хрустики, Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ, Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків та и 1 інший
-
Гарбузовий суп пюре з пастернаком від РАДУШКИ
Магда відповів в тему РАДУШКА в Супы горячие и холодные
І ми любимо суп-пюре з гарбуза. Тільки я запікаю гарбуз і цибулю на деці в духовці, потім блендерю, розводжу молоком (можна вершками, але мені вони зажирні), обов'язково мускатний горіх, червоний гострий перчик, трішки паприки, шавлія і фрикадельки! Фрикадельки дуже обов'язково! Це дуже смачно. Фото я вже на форумі виставляла, але іншого поки немає. Люблю подавати його в бульйонницях, дуже ефектно виглядає, і ще в центрі столу має стояти супниця, так, щоб можна було добавки досипати не встаючи) -
lana19 reacted to повідомлення в темі: Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
-
Магда bookmarked повідомлення в темі Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
-
Тісто на заквасці для смажених біляшів та пиріжків
Магда відповів в тему Natali06 в Хлебобулочные изделия на закваске
Оце те, що мені було потрібно! Але ж держіть мене тепер семеро бо тільки уявити можна, як це смачно і як цим можна буде об'їстися! -
Таня, я завжди переживала щоб моя закваска не кислила, що може бути інша проблема я і подумати не могла. Вік живи - вік вчися) Добре, що є інтернет і добрі люди, які діляться своїми знаннями.
-
А я взагалі в телефоні не можу авторизуватися, тільки ввечері вдома з планшета заходжу перечитати вас(
-
Не буде в них скільки поколінь, максимум 3.
-
А я б оце постраждала над кроликом в сметані з яким-небуть листовим салатом і білим сухим)
-
Прийшла похвалитися своєю обновкою. Так він мені сподобався, цей пузань, не втерпіла купила) Кераміка, 1,5 літра, виробник невідомий, але ж красень)
-
Мені в таких випадках добре допомагає гарячий міцний чорний сололкий чай з лимоном
-
І у нас був суп з домашньої курки, сушеними білими грибами і тоненькою яєчною лапшою) І матіас ми теж полюбляємо)
-
І мені мама в дитинстві часто робила. Я згадую, як вона нажарить повну миску таких хрустиків, винесе нам на дитячий майданьчик, і ми, вся дітвора з двору, набігавшись, хрустіли ними та розмазували ту липку пудру по щокам. Зараз згадалося, нажарила, оскому збила, і все, більше найближчим часом робити не буду, бо я вже років тридцять так не бігаю, як тоді в дитинстві, а боки ж самі не зійдуть)
-
На який? На ось цей?
-
От падлюки!
-
Та до понеділка вони ж стали б вже несвіжими і несмачними, якби дожили б, звичайно :)
-
Ингредиенты: Яйця - 2 шт. Сметана - 100 г Цукор - 1 столова ложка без чубчика Сіль Борошно - 320 г Горілка - 1 столова ложка Масло вершкове - 30 г Олія рафінована для фритюра Цукрова пудра для посипки Яйця злегка збити вінчиком з сіллю та цукром, додати сметану та горілку, розмішати. Додати борошно, вимісити, потім додати вершкове масло кімнатної температури. Замісити тісто, загорнути в плівку, поставити в холодильник на пів години, годину. Тісто розкатати максимально тонко, порізати на ромбики чи довші полоски шириною десь 2 см, довжиною від 5 см, а там як вийде чи сподобається) Всередині полоски зробити невеликий надріз, протягти один край полоски через цей отвір. Пожарити хрустики у фретюрі, готові викласти на паперовий рушник. При жарці хрустики мають вирости в об'ємі, стати пусті всередині. Готові хрустики посипати цукровою пудрою. Всім відоме печиво з дитинства, дуже швидко робиться і так само швидко з'їдається :)
-
Ой, та легко! Тільки чур мене потім не лаяти, для проби, хто надумає робити, робіть пів порції! :)