Перейти до вмісту
ang-kay

Колбаса вареная почти докторская

Recommended Posts

@ang-kay, спасибо, кастюля стояла на рассекателе на минимальном огне и до достижения внутри 68 гр. ушло аж 3,5 часа. Ну буду пробовать еще,как эту сьедим))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Рассекатель-рассекателем. Важна температура воды в которой варишь. И снизу она будет горячей, чем сверху. Перемешивать периодически нужно. Колбаса сверху плавать не должна. Ничего. Приспособишься.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×