Перейти до вмісту
Natali06

Хлеб мягкий для сэндвичей

Recommended Posts

Купают? В сладкой водичке? :upal:  Я поняла, Наташенька, ты решила меня запутать окончательно! Пошла я в другую тему.. :girlhand:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

:smilie_girl_0:несу звіт. Не судіть строго, шикарних дірок в мене не вийшло, але я все рівно дуже задоволена: хліб вийшов смачнющий (без кислинки!), скоринка така хрррустка, а м'якуш легкий-прилегкий. Я в захваті! 

Хліб в мене круглий, бо не маю корзин для розстоювання, підходив він у мене в друшляку з великими дірками. 

Випікала під великою гусятницею, бо побоялася в своїй духовці утворювати сильний відкритий пар. 

Розріз робила перший раз в житті обойним ножем)))

Як би там не було, я сама не очікувала такого результату, однозначно буду пекти ще! :x22:

20210131_180230.jpg

20210131_190804.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочка, дякуююююю! Ти велика розумничка!  І все чудово у тебе вийшло!:n6: Мені здається він тааак пахне))))  бо шкірка така на вигляд, ну дуже пахнуча))))Головне, що ти задоволена тим, що ти робиш! Не хвилюйся поки за корзини і т. п. Друшляк для цього прекрасно підходить. Тільки підложи тканину, бажано натуральну. для надрізів  купи лезо .воно найкраще для цього підходить. 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
40 минут назад, Natali06 сказал:

 І все чудово у тебе вийшло!:n6: Мені здається він тааак пахне))))  бо шкірка така на вигляд, ну дуже пахнуча))))

Дякую, Наталю! Справді, дуже пахучий! Я так внюхувалася, все кислинку пробувала вловити - немає! Пахне свіжим білим хлібом і ще є легка нотка гірчинки від темної скоринки, там де розріз. 

Друшляк я виклала лляним рушником, добре обсипала його борошном, але все рівно рушник злегка пристав, на верхушці так і запеклися невеликі кострубаті закарлючки)))

Лезо куплю, потрібно буде наловчитися робити правильні надрізи. 

Так мені подобається тісто на заквасці, працювати з ним одне задоволення. Ніколи дріжджове тісто не виходило в мене таким еластичним і прекрасним. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ой, и я прибiгла на цей аромат!!! Наталочка, хлiб в тебе вийшов шикарний!!!:smilie_essen: Зараз би скибку цього хлiбушка та з маслiцем,   ммм.... ням-ням!:vkusno1:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дякую, Іннуся, хлібчик якраз для такого бутербродика. Я ще не втерпіла і розрізала його тепленьким, навіть не думала, що такий ніжний м'якуш вийде. Ох, дівчата, заразили ви і мене заквасочним хлібом! :f-1-0021:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Я дуже рада, що увас із заквасочкою така взаємна дружба))   Дуже приємно бачити  твоі  звіти  і знати, що тобі подобається)

а розрізи ти і сама навчишся. Головне гарне лезо і хороше верхнє натяжіння  тіста. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×