Перейти до вмісту
lana19

Що ми їмо сьогодні? А що завтра?

Recommended Posts

Я как раз режу абрикоски на джем да и вас читаю)) 

У меня тоже огурцы пропали( но чуток успела ухватить. А помидоры такие порЭпаные, что ужас. Еле отобрала вот на две банки, а остачу придётся пообрезать да  перекрутить на борщевую заливку)

Меню на завтра 

Гречка с отбивной

Суп с чечевицей

Курица тушеная с кабачком в сметане. 

Много помидоров и вишнёвого компота с мятой

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

У меня  на завтрак только вареники))  опробовала новый ( старый?))рецепт теста. Очень  понравился.  Обязательно поделюсь)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

я все чаще ловлю себя на мысли, что могу часами просто любоваться продуктом не берясь за его приготовление

ничего идеального этого....прекрасный отпил

DSC08051.JPG

Змінено користувачем Котлетный Ветер

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

трое суток я именно так и делал

природа создает то, до чего нам расти и расти

но, хватит этих слабостей ,сегодня у меня Особуко по моему авторскому рецепту

да да конечно ,когда нибудь я размещу его

а пока просто влюбляемся в этот отпил

особуко 95 гривен и только в Варусе 

мне я считаю просто повезло

DSC08054.JPG

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого

этот рецепт спасение в прямом смысле слова

необычно, быстро, и очень вкусно

твердые сорта плюс овощи

IMG_20190721_232121.jpg.3242d1ef621c101721bb2817a839af1e.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
4 часа назад, Котлетный Ветер сказал:

твердые сорта плюс овощи

 

Очень аппетитно выглядит! :vkusno1:

 

У нас сегодня фасолевый суп; запеченная куриная грудка в горчично-медовом маринаде; Рис с жареной вермишелью и зеленым горошком по-восточному; гарбузовая каша с пшеном, изюмом и яблоками и  Кекс мраморный на сыворотке :kez_16: 

 

Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! :smile:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
35 минут назад, УкраИнка сказал:

 

Народ, колитесь, кто еще полдня у плиты простоял и что приготовил?! :smile:

Я! Я також простояла пів дня біля плити і також приготувала квасоляний суп з куркою і гарбузову кашу, правда, з рисом, а не з пшоном. А ще запекла м'ясо "гармошку", полєнту до нього і салат із зелені. А також неймовірний Пиріг з кардамоном та грушами! :)

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А нас был рассольник на говяжьей грудинке,  баранина тушеная с луком,  рис отварной,  капуста квашеная в рассоле (сегодня  сняли  пробу) 

 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
18 часов назад, Котлетный Ветер сказал:

когда нет времени, а хочется чего-то быстро и вкусного, а главное легкого

этот рецепт спасение в прямом смысле слова

необычно, быстро, и очень вкусно

твердые сорта плюс овощи

IMG_20190721_232121.jpg.3242d1ef621c101721bb2817a839af1e.jpg

Как аппетитно выглядит! Я такие вот салаты обожаю: быстро, просто и эффектно, а главное вкусно!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

очень редко могу побаловать свою семью....сегодня были именно такой день

photo_2019-02-25_17-51-58.jpg.831a56a630e492481e12c93898da8437.jpg

а почему бы и нет, сколько той жизни

 

photo_2019-02-25_17-52-00.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а вот сегодня ни хочется ни чего от слова совсем

нет, ну питаться надо, но лень, а когда лень, только вот такое, быстро, надежно, и действенно

IMG_20190922_204044.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

а сегодня супер мужская лень

IMG_20191202_175507.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

А у меня давно забытый рецепт.

IMG_20191111_144557.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
11 минут назад, Валюшечка сказал:

А у меня давно забытый рецепт.

а ну напомните

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Хвастаюся ще одним рецептом з книги "Домашня кухня Як варити і печи?" :)

Правда, рецепт не хочу виставляти, поки сама не скуштую, що з того вийшло:) хоча, на вигляд дуже гарний медівник, і пухкенький, і пахучий. Хочу їх покрити білою шоколадною глазур'ю - будуть похреснику миколайчики)))

 

20191214_175101.jpg

20191214_175136.jpg

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталя, получились очень симпатичные! Я бы щас верхушку у ёлки откусила!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Інна, дякую))) мені самій кортить попробувати, але зібрала силу волі в кулак, замотала в пергамент, склала в пакет і заховала в шафу)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Ой, я й шукала на форумі перед тим, як писати тему про Різдво і кутю та не знайшла. А коли вже написала, то побачила окрему тему... А можна туди перенести мою кутю?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
 
 
 
 
3 часа назад, Магда сказал:

Христос народився! Славімо його!

Дівчата, я тут подумала: а хто як кутю робить?

Наталочка, я точно так делаю, только орехи грецкие, и изюм люблю синий. А вот сфоткать в этом году забыла, щас пойду гляну, что осталось:smile:

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
25 минут назад, inucya сказал:

 

Вот!

Інна, клас!

О, у вашому краю теж кутю розводять узваром, а я знаю на Сумщині узвар подають окремо і окремо кашу з добавками. 

Цікаво, як ще в кого. 

Я завжди роблю куті так багато, що в мене є ще повна макітра. 

Приходьте всі до нас кутю їсти!

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталя, вообще то это рецепт Анжелы -ang-kay, а в моих "бывших" краях, ну по крайней мере той части Горловки- откуда я родом, кутю готовили из риса, а узвар пили отдельно.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Наталочка, твою кутю перенесли окремим рецептом.  Може зробиш якісь доповнення? 

Я теж цього року  робила по рецепту Анжели. Але краще коли  рецептів більше .))) завжди буде що вибрати)))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах
57 минут назад, Natali06 сказал:

краще коли  рецептів більше .))) завжди буде що вибрати)))

Дякую, це правда. Мені було цікаво дізнатися як готують в різних регіонах нашої країни. Мої свекри, на приклад, з Сумщини, біля кордону з Росією, то вони, пам'ятаю, дуже дивувалися, коли я їм вперше принесла вечерю на Свят вечір із своєю кутею. А в Стрию Львівської області (є в не там знайомі) розводять узваром. А ще прочитала в fb, що є регіони, де кутю розводять вином. От, думаю, нас тут багато, було б класно, якби кожен свою кутю показав. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 Наталочка,  що я можу сказати... Це моя перша в житті кутя...))) Але я виправлюсь і з задоволенням  послухаю ,  про різномаіття  куті . 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×