Справжня господиня 3308 Posted Monday at 07:35 AM Тільки що, Olima сказав: Дівчата, а хто вже відкрив сезон квашеної капусти? Я на вихідних накрошила, капуста в цьому році тверда, квасити вирішила з росолом на 1 літр води по 1 ст л. солі та цукру. Ввечері мабуть вже буде готова. Я трошки наквасила, бо їсти не можемо, а хочеться. Якась в мене вона солона вийшла, якась не така. Тепер треба її кудись пристраювати. В цьому році продавати на базарі не буду, в нас іде реконструкція базару і прибрали всі безоплатні пенсійні місця. А платити по 65 грн кожного разу містове то шо я з тої капусти буду мати. Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2138 Posted Monday at 12:56 PM Ого, містове 65 грн. По мені так це і забагато для людей, які самі виростили, зібрали, привели до ладу та привезли на базар. А потім дивуємося, що все дороге, а тут лише за містове "винь та положь" 65 грн, а їх ще ж треба наторгувати. Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3308 Posted Monday at 06:49 PM Оля, в нас на базарі був рядок з безоплатними пільговими місцями. Оказується, є якесь положення, що кожен базар повинен мати 10% таких безоплатних місць - пільговики, інваліди, герої радянського союзу тощо. І в нас на базарі такі місця окупувалися пенсіонерами з самого ранку, влітку вже з 5 ранку займали. Бо місць не так багато, а пільговиків куча. Я сама бігла займати місце о 6 ранку, потім верталась додому снідати, взяти товар, тепліше одягнутися. Ну так ще можна було торгувати, бо з дачі привозили яблука-груші-сливи багато ящиків, я стояла за прилавком, а Вова з гаражу на кравчучці підвозив. В мене ж все поруч, 100-300 метрів від базару. А з восені до весни я продавала квашану капусту, в мене були свої покупці, я довго не стояла. Та з капустою мені і місця треба було набагато менше, та й взимку вже мало пільговиків було, то не влітку з овочами. А в цьому році ми продали дачу, вже торгувати нічим. І почали реконструкцію базару, ряди перенесли в інше місце, пільг немає. Тому я з капустою зав*язала, бо буде виторг копійки з тим містовим, одна морока. Share this post Link to post Share on other sites
Olima 2138 Posted Monday at 08:13 PM Щоб мати постійних покупців на капусту треба щоб капуста була дуже смачна, Світлана, ділись рецептом смачної капусти 3 Дяна, РАДУШКА and Наташшшка reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3308 Posted Tuesday at 06:54 AM 10 годин тому, Olima сказав: Щоб мати постійних покупців на капусту треба щоб капуста була дуже смачна, Світлана, ділись рецептом смачної капусти Ну раз так, щаз розпишу. 3 Lika_N, Наташшшка and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3308 Posted Tuesday at 03:04 PM 8 годин тому, Справжня господиня сказав: Ну раз так, щаз розпишу. Зранку написала великій рецепт і комп глюкнув. Знову буду писати, зараз зайнята. 1 Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Справжня господиня 3308 Posted Wednesday at 07:27 AM Дівчата й хлоп*ята, ось зробила тему про свою капусту Сьогодні тільки почала писати і ХОП! весь вчорашній текст з*явився!!! 6 lana19, Lika_N, РАДУШКА and 3 others reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
lana19 20590 Posted Wednesday at 12:15 PM 2 Lika_N and Olima reacted to this Share this post Link to post Share on other sites