Jump to content
Natali06

Кухонні посиденьки (балачки)

Recommended Posts

Тільки що, Olima сказав:

Дівчата, а хто вже відкрив сезон квашеної капусти? Я на вихідних накрошила, капуста в цьому році тверда, квасити вирішила з росолом на 1 літр води по 1 ст л. солі та цукру. Ввечері мабуть вже буде готова.

Я трошки наквасила, бо їсти не можемо, а хочеться. Якась в мене вона солона вийшла, якась не така. Тепер треба її кудись пристраювати.

В цьому році продавати на базарі не буду, в нас іде реконструкція базару і прибрали всі безоплатні пенсійні місця. А платити по 65 грн кожного разу містове то шо я з тої капусти буду мати.

Ого, містове 65 грн. По мені так це і забагато для людей, які самі виростили, зібрали, привели до ладу та привезли на базар. А потім дивуємося, що все дороге, а тут лише за містове "винь та положь" 65 грн, а їх ще ж треба наторгувати.

Оля, в нас на базарі був рядок з безоплатними пільговими місцями. Оказується, є якесь положення, що кожен базар повинен мати 10% таких безоплатних місць - пільговики, інваліди, герої радянського союзу тощо. І в нас на базарі такі місця окупувалися пенсіонерами з самого ранку, влітку вже з 5 ранку займали. Бо місць не так багато, а пільговиків куча. Я сама бігла займати місце о 6 ранку, потім верталась додому снідати, взяти товар, тепліше одягнутися. Ну так ще можна було торгувати, бо з дачі привозили яблука-груші-сливи багато ящиків, я стояла за прилавком, а Вова з гаражу на кравчучці підвозив. В мене ж все поруч, 100-300 метрів від базару. А з восені до весни я продавала квашану капусту, в мене були свої покупці, я довго не стояла. Та з капустою мені і місця треба було набагато менше, та й взимку вже мало пільговиків було, то не влітку з овочами. 

А в цьому році ми продали дачу, вже торгувати нічим. І почали реконструкцію базару, ряди перенесли в інше місце, пільг немає. Тому я з капустою зав*язала, бо буде виторг копійки з тим містовим, одна морока.

Щоб мати постійних покупців на капусту треба щоб капуста була дуже смачна, Світлана, ділись рецептом смачної капусти :girl-yes:

10 годин тому, Olima сказав:

Щоб мати постійних покупців на капусту треба щоб капуста була дуже смачна, Світлана, ділись рецептом смачної капусти :girl-yes:

Ну раз так, щаз розпишу.

8 годин тому, Справжня господиня сказав:

Ну раз так, щаз розпишу.

Зранку написала великій рецепт і комп глюкнув. :0326::girl_cray1::girl_cray1::girl_cray1::girl_cray1:

Знову буду писати, зараз зайнята.

Дівчата й хлоп*ята, ось зробила тему про свою капусту

Сьогодні тільки почала писати і ХОП! весь вчорашній текст з*явився!!!