Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты: Сир кисломолочний - 1кг
Яйця - 8 шт.
Цукор - 250г
Масло вершкове - 150г
Родзинки - 100г
Манна крупа - 4 ст.л.
Цедра одного лимона.

Помадка:
Цукор - 300г
Вода - 0,5 скл.
Оцет - 1 ч.л.
Масло вершкове- 1 ст.л.
Сік одного лимона

med_gallery_1176_573_1055934.jpg
 
                                 

Спосіб приготування

 

Яйця розділити на білки та жовтки.

Жовтки розтерти з цукром. Окремо збити білки.

Сир пропустити через м'ясорубку або збити блендером, з'єднати з розтертими з цукром жовтками і вершковим маслом.

Пухку масу вимішати із збитими білками, манкою, родзинками ,лимонною цедрою.

Викласти в форму 26х26х7,5 см і пекти 1 год. при t 180°.

 

 Лимонна помадка.

Зварити сироп з цукру, води й оцту і ще гарячим розтерти з маслом, ванількою і лимонним соком.

Приготовленою помадкою полити сирник.

Прикрасити родзинками, горішками, лимоном.

 

Примітки

                                                               

Цей сирник має яскравий лимонний смак і аромат.
Пекли у формі 26х26х7,5см.  Якщо хочете вищий сирник,тоді візьміть форму меньшого розміру.

 

Смачного!!!        

 

med_gallery_1176_573_1116394.jpg     

  

med_gallery_1176_573_507488.jpg

 

https://www.youtube.com/watch?v=00n7LSfn_4k&t=11s

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Оксаночка,  вместо того, чтобы читать рецепт,  я просто сижу и с удовольствием  смотрю , как твои  помощники готовят. :smile:   Какие они у тебя молодцы! :0_8e0d2_28d964f1_S:   Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

   Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо! :flowerss:  :flowerss:  :flowerss: ( всем 3 девочкам :smile: )

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Тебя  ,  к съемкам, не привлекают ?

Якось  зробила одну спробу їм допомогти ,то мій голос на відео  був  як чужий . От і відмовилась від  тих зйомок. Від того часу тільки поза кадром дівчатам щось підказую і допомагаю переважно мити посуд.

 

 

Рецепт очень хороший!  Попробую  приготовить, Спасибо!     ( всем 3 девочкам )

Дякуємо і я , і Улянка,а Ніночка  теж передає подяку з Буковеля (поїхала відпочивати). Тепер 10 днів ми удвох будемо на кухні .

А сирник мені дуже прийшовся до смаку.  Тільки от як на мене помадку якби густішу.  Я думаю,що потрібно було сироп довше варити.   Як буде  сир свіжий на кухі,то ще  й сама спечу і буду довше варити  сироп для помадки.

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь.

А что даёт уксус? Может без него?

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

 

 

Спасибо,Оксана,такой рецепт чудесный.Ставлю в очередь. А что даёт уксус? Может без него?

Таня,дякую! Мої дівчата  ,як готували сирник ,то все робили чітко за рецептом з книги. Я  не знаю  яку роль  відіграє оцет (адже  ж є сік лимона). Я думаю,що можна і без нього спробувати приготувати помадку.

Ми готували сирники до Великодня: донечки -за рецептом Д.Цвек,а я -"від руки і на око". То результат дуже відрізнявся. Цей сирник-дуже смачний,гарно  ріжеться ,не розсипається і має лимонний-лимонний   аромат. 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×