Перейти до вмісту

Recommended Posts

Ингредиенты:

Бекон та грудинка

Сіль та перець до смаку

Червоний  болгарський перець

Маринований горошок (можна свіжий)

Зелена цибуля, шпинат, базилік 

М'який сир

Яйцо - 8-9 шт.

Тверд. сир типу пармезан

 

 

post-3928-0-59559000-1496046825.jpg

 

Спосіб приготування
 
Нарізаємо бекон та грудинку і ставим обсмажуватись. Сіль та перець до смаку. Далі нарізаємо соломкою червоний  болгарський перець. І також обсмажуємо з беконом. Далі добавляємо маринований горошок (можна свіжий). 
Далі нарізаємо зелену цибулю, шпинат, базилік і все добавляємо на сковорідку. Пасируємо. 
Добавляємо на сковорідку скибочками м'який сир.
Збиваємо 8-9 яєць, 50 грам твердого сиру типу пармезан, сіль перець до смаку.
Заливаємо все що на сковорідці збитими яйцями. Даємо пару хвилин, щоб яйця прихватились, посипаємо тертим твердим сиром і перкладаємо в духовку на 5-7 хв під 180 градусів. Фрітата готова!
 
Смачного!
 

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Дуже смачно!! Щось подібне робила, але без духовки і без м"ясного))

Поділитися повідомленням


Посилання на повідомлення
Поділитися на інших сайтах

Створіть акаунт або увійдіть для коментування

Ви маєте бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити акаунт

Зареєструйтеся для отримання акаунта. Це просто!

Зареєструвати акаунт

Увійти

Вже зареєстровані? Увійдіть тут.

Увійти зараз

×