fronya40 15585 Report post Posted January 7 Ой,який гарний хліб у Магди!!!! Наталка, дякую ,якось вийшло випадково, що мені запропонували закваску і я взяла. Так що якщо комусь потрібно- можу поділитися теж. Печу пару раз в неділю. Заморозила трохи,хочу подивитися- як вона на це зреагує. Ось останнє моє творіння,добре страшне. Нічого до нього не потрібно,таке смачне! Це не цей рецепт,щось мішала,мішала,і ось вийшло. Треба нову духовку, весною куплю. В мене максимально 225 градусів. 4 Natali06, inucya, lana19 and 1 other reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
inucya 2577 Report post Posted January 8 Танюша, ничё он не страшный, симпатичный! А главное вкусный! 1 fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites
Natali06 17366 Report post Posted January 17 В 07.01.2022 в 18:57, fronya40 сказал: Ой,який гарний хліб у Магди!!!! Наталка, дякую ,якось вийшло випадково, що мені запропонували закваску і я взяла. Так що якщо комусь потрібно- можу поділитися теж. Печу пару раз в неділю. Заморозила трохи,хочу подивитися- як вона на це зреагує. Ось останнє моє творіння,добре страшне. Нічого до нього не потрібно,таке смачне! Це не цей рецепт,щось мішала,мішала,і ось вийшло. Треба нову духовку, весною куплю. В мене максимально 225 градусів. Танечка, хлебушек хороший. И мякиш красивый. Но ты правильно понимаешь, температура в духовке должна быть повыше. Заквсочное тесто любит большие температуры. Тогда мы получаем хороший подъем при выпечке. присмотрись к той духовке, что Наталочка @Магда нам советует. Я прям заболела))) так хочу ее))) 2 Магда and fronya40 reacted to this Share this post Link to post Share on other sites